اخبار کشاورزی
مرغ های تراریخته شده چرا جوجه ها از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند؟
.
تاریخ:
نمایش:.
مرغ های تراریخته شده چرا جوجه ها از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند؟
جوجه ها از نظر ژنتیکی تغییر یافته اند؟(مرغ های تراریخته شده)
جوجه های مدرن در درجه اول از طریق این پرورش انتخابی اصلاح ژنتیکی (GM) شده اند تا وزن را به حداکثر برسانند. اگرچه نادرتر است، اما مواردی از اصلاح ژنتیکی جوجهها در آزمایشگاهها با استفاده از ویرایش ژن و تکنیکهای دیگر برای دستیابی سریعتر به نتایج مورد نظر وجود داشته است.
جوجه هایی که در داخل مزرعه های کارخانه زندانی می شوند، اغلب قربانی بیولوژی خود می شوند، به دلیل سال ها تغییر ژنتیکی که با هدف سودآوری بیشتر آنها بدون توجه به تأثیر کمی بر رفاه آنها انجام می شود. در جوجههای گوشتی - پرندگانی که برای ذبح پرورش داده میشوند و بدنشان تبدیل به گوشت میشود - تغییرات ژنتیکی منجر به رشد پرندگانی شده است که چندین برابر سریعتر از سال 1925 رشد میکنند. جوجهها اکنون به بیش از دو برابر وزن 100 سال پیش میرسند. تقریبا در نیمی از زمان این عواقب منفی شدیدی برای سلامت و رفاه آنها دارد.
GM در گوشت چیست؟(مرغ های تراریخته شده)
اصلاح ژنتیکی که توسط حیوانات پرورشی که برای تبدیل شدن به گوشت، از جمله مرغ ذبح میشوند، معمولاً با پرورش شدید و عمدی که به دنبال افزایش وزن است که از نظر مالی بیشترین سود را برای صنعت دارند، انجام میشود. این اصلاح باعث شده است که جوجه ها در طول عمر کوتاه خود به شدت رنج ببرند. آنها عموماً در 42 روزگی ذبح می شوند. اگرچه آنها هنوز جوجه هستند، اما بدن آنها طوری طراحی شده است که مانند پرندگان کامل به نظر می رسند. این رشد غیرطبیعی باعث می شود که پرندگان از ناهنجاری های استخوانی، شکستگی و لنگش و سایر شرایط رنج ببرند. بسیاری از پرندگان در تمام عمر خود صدمات دردناک درمان نشده را متحمل می شوند.
تخم مرغ GMO چیست؟(تخم مرغ تراریخته شده)
اگرچه تخمهایی که میتوان از مغازهها خریداری کرد، خود اصلاح ژنتیکی نشده است، اما مرغهایی که آنها را میگذارند تغییر ژنتیکی دادهاند. یکی از دلایلی که مرغ ها از طریق اصلاح ژنتیکی اصلاح شده اند این است که آنها را وادار به تولید صدها تخم در سال به جای تعداد انگشت شماری که به طور طبیعی می گذارند، می کنند. تولید زیاد تخم مرغ باعث ضعف و شکستگی استخوان می شود زیرا تمام آن تخم مرغ ها برای پوسته خود به کلسیم نیاز دارند. کلسیم کافی در غذای پرندگان برای تامین این نیاز وجود ندارد و بنابراین این ماده معدنی از استخوان های خود آنها گرفته می شود. خود تخم مرغ ها هم خیلی بزرگ هستند. این امر همراه با شکنندگی اسکلت مرغ، اغلب منجر به شکستگی استخوان می شود. تحقیقات نشان میدهد که تقریباً 85 درصد از تمام مرغهای تخمگذاری که در مراکز تجاری دانمارک پرورش مییابند از شکستگی استخوانهای کله خود رنج میبرند.
کدام ترکیبات موجود در خوراک مرغ از نظر ژنتیکی تغییر یافته است؟
ذرت و سویا اصلاح شده ژنتیکی ده ها سال است که به حیوانات پرورشی از جمله مرغ، ماهی، گاو شیری و خوک داده می شود. در بریتانیا، خوراکی که حاوی محصولات اصلاح شده ژنتیکی یا مشتقات آنها است باید بر اساس آن برچسب زده شود، اما تغذیه حیوانات با آن کاملاً قانونی است.
خوراک جوجه های غیر GMO چیست؟(خوراک مرغ های تراریخته شده)
خوراک جوجه های غیر GMO بدون استفاده از ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی تهیه می شود. اگرچه همه خوراک جوجههای غیر GMO ارگانیک نیستند، اما همه خوراکهای مرغ ارگانیک غیر GMO هستند.
تفاوت بین GMO بدون GMO و غیر GMO چیست؟
غیر GMO و عاری از GMO هر دو برچسب هایی هستند که بر روی محصولات اعمال می شود به این معنی که آنها کاملاً بدون اقلامی که از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند تولید شده اند. فرقی نداره.
بدون GMO
برچسب زدن بدون GMO نشان می دهد که یک کالا بدون استفاده از مواد یا اقلام اصلاح شده ژنتیکی تولید شده است. تحقیقات نشان میدهد که مصرفکنندگان بدون GM را سادهتر و قابل درکتر از سایر برچسبهایی میدانند که همان چیزی را نشان میدهند.
غیر GMO
در اتحادیه اروپا، اگر مواد غذایی حاوی بیش از 0.9 درصد مواد GMO باشد، برچسب GMO را میزنند و در غیر این صورت میتوانند برچسب غیر GMO داشته باشند. در ایالات متحده، پروژه Non-GMO، یک گواهی دهنده شخص ثالث، همین سیستم را اجرا می کند. برچسبگذاری اجباری GMO در ایالات متحده نیز در سال 2022 اجرا شد، در حالی که در اتحادیه اروپا برچسبهای غیر GMO حتی سختگیرانهتر توسط برخی گروهها حمایت میشود که خوراک حیواناتی را که گوشت آنها به عنوان غیر GMO فروخته میشود نیز پوشش میدهد.
آیا مرغ GM برای شما خوب است؟
سرعت رشد سریع جوجه ها منجر به شرایطی مانند نوار سفید می شود. این نتیجه این است که بدن مرغ قادر به هماهنگی با سرعت رشد خود نیست و منجر به رسوب نوارهای چربی در لایههای عضلانی میشود. Humane League یک بررسی از سینه های مرغ فروخته شده در سوپرمارکت های ایالات متحده انجام داد و دریافت که این بیماری 50 تا 96 درصد از مرغ های سریع رشد را تحت تأثیر قرار می دهد. این بیماری باعث افزایش چربی کلی می شود. اما حقیقت این است که دلایل زیادی وجود دارد که چرا گوشت مرغ برای شما خوب نیست، از جمله یکی از دلایل اصلی مسمومیت غذایی در بریتانیا.
معایب GMOS چیست؟
تغییرات ژنتیکی از طریق پرورش فشرده که جوجه ها سال ها تحمل کرده اند منجر به پر شدن زندگی آنها از رنج شده است.
ناهنجاری های استخوانی
رشد سریعی که جوجه های گوشتی در نتیجه پرورش شدید خود تحمل می کنند باعث ناهنجاری و شکستگی استخوان می شود. استخوان های آنها به سادگی نمی توانند افزایش وزن سریع بدنشان را تحمل کنند.
مشکلات قلبی عروقی
رشد سریع نیز تأثیر شدیدی بر قلب آنها می گذارد. مقدار بسیار زیاد خون مورد نیاز ماهیچه های جوجه های جوان بیش از آن است که قلب آنها بتواند فشار دهد - منجر به عضلاتی که اکسیژن کمتری دارند و منجر به نارسایی قلبی می شود.
پرورش مرغ
اگرچه آنها بیشتر از بچه های خود عمر می کنند، زندگی پرندگان مولد - حیواناتی که به اجبار برای تولید پرندگانی که خورده می شوند پرورش داده می شوند - نیز پر از رنج است. این گونه از پرندگان به طور خاص برای گرسنه بودن در تمام مدت پرورش داده شده است، به همین دلیل است که آنها بسیار غذا می خورند و به سرعت رشد می کنند. بدیهی است که این عواقب وحشتناکی دارد، اما صنعت فقط به این نیاز دارد که این پرندگان 42 روز زندگی کنند. با این حال، انتظار می رود که پرندگان مادر بسیار طولانی تر زندگی کنند، اما همچنان همان گرسنگی را دارند. اگر به آنها اجازه داده می شد که آن را ارضا کنند، آنها نیز به سمت بالا حرکت می کردند و احتمال شکستگی استخوان و نارسایی قلبی بیشتر می شد. بنابراین، برای زنده نگه داشتن آنها و توانایی تولید مثل، این پرندگان مادر کم تغذیه می شوند و دائماً گرسنه نگه داشته می شوند. این باعث استرس شدید و بروز بیشتر پرخاشگری می شود.
چه کسی از GMOS سود می برد؟
تنها کسانی که از پرورش فشرده جوجه ها سود می برند، شرکت هایی هستند که از پرندگان بزرگتری که در محیط های بایر نگهداری می شوند سود مالی می برند. در بریتانیا، اکثر جوجههای گوشتی تنها توسط پنج شرکت خصوصی تولید میشوند
کدام کشورها بیشتر ازمرغ های تراریخته شده استفاده می کنند؟
کشورهایی که بیشترین اقلام غذایی GMO را تولید می کنند شامل ایالات متحده، برزیل، آرژانتین، هند و کانادا هستند. وقتی صحبت از محصولات کشاورزی می شود، در سال 2015 تقریباً 10 درصد از زمین های قابل کشت روی کره زمین برای کشت محصولات تراریخته استفاده شد. این مساحت بیش از هفت برابر مساحت بریتانیا است.
کدام کشورها مرغ های تراریخته شده را ممنوع کرده اند؟
طبق گزارش GMO Watch، سازمانی که به ارائه اطلاعات در مورد GMOs اختصاص دارد، کشورهای مختلف در سراسر جهان برخی از GMOs را ممنوع کرده اند. از جمله آنها می توان به بوتان، ترکیه، بلیز، پرو و 19 کشور عضو اتحادیه اروپا اشاره کرد.
آیا مواد غذایی تراریخته باید چنین برچسبی داشته باشند؟
کشورها به طور پیوسته به سمت برچسب گذاری بیشتر غذاهای GMO حرکت می کنند. در بریتانیا، هر غذایی که خود اصلاح ژنتیکی شده باشد یا حاوی موادی باشد که از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند باید به این عنوان برچسب زده شود. با این حال، گوشت، شیر و تخم مرغ گرفته شده از حیواناتی که از رژیم غذایی حاوی GMO تغذیه شده اند، نیازی به برچسب حاوی ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی ندارند.
نتیجه
GMO ها همیشه توسط دانشمندان در آزمایشگاه ها تولید نمی شوند. اغلب، آنها حیواناتی هستند که توسط صنعت کشاورزی پرورش داده می شوند. واقعیت برای این جوجه ها این است که میلیون ها نفر به دلیل ژنتیکی که انسان ها برای آن انتخاب کرده اند، دچار شکستگی استخوان، لنگش یا نارسایی قلبی می شوند و همه اینها به نام سود است.
اگرچه صنعت از ما میخواهد باور کنیم که رنج حیوانات یک مشکل عمومی در مزارع مرغ نیست، اما واقعیت این است که این رنج به معنای واقعی کلمه به جوجهها منتقل میشود. هر مرغی که در یک عملیات کشاورزی فشرده پرورش داده شده باشد، احتمالاً درد شدید و رفاه ضعیفی را تجربه کرده است.
به این دلایل و موارد دیگر، بسیاری از مردم اکنون از مصرف محصولات مرغ دوری میکنند و به جای آن گزینههای جایگزین خوشمزه و بدون ظلم را انتخاب میکنند. فرقی نمی کند پاپ کورن چیک*ن برای سرو سالاد، چیک*ن ناگت برای آغشته به سس دلخواهتان باشد، یا ساندویچ جوجه*های خوش طعمی که به دنبال آن هستید، شرکت هایی مانند VFC سخت کار می کنند تا گزینه های خوشمزه ای را بدون رنج ارائه دهند.