چای گیلان
قیمت چای ارگانیک دستی املش چای دستی املش فروشگاه اینترنتی گیلانی کا
ریال 6,500,000
.
تاریخ:
نمایش:.
قیمت چای ارگانیک دستی املش چای دستی املش فروشگاه اینترنتی گیلانی کا
مراحل تو لید چای سیاه دستی
ابتدا برگ چای رو با دست می چینن و میذارن به مدت چند ساعث تا پلاسیده بشه. عمل پلاس برگ باعث میشه آنزیم های درون برگ آزاد بشه. بعد برگ رو داخل سینی چوبی بزرگی که مخصوص همین کار هست به اسم لاک می ریزن و با دست مالش میدن تا برگ ها له بشه و به اصطلاح خود چای کارها، کف بیاره. یعنی وقتی برگ ها رو تو دستتون فشار بدین، شروع به کف کردن کنه. با دست له کردن برگ چای باعث میشه خرد نشه و درنهایت بعد از خشک شدن، برگ های چای درشت داشته باشیم. دوباره چند ساعت باید بمونه تا تخمیر بشه. بعد از تخمیر، نوبت خشک کردنه که به چند روش انجام میشه:
- روی حرارت گاز و با هم زدن مدام
- در سینی فلزی و زیر آفتاب شدید
- در دستگاه سنتی خشک کردن چای دستی