دانستنی ها
فواید فندق در بارداری

.
تاریخ:
نمایش:.
فواید فندق در بارداری
فندق شایع ترین و مفید ترین نوع آجیل است سایت گیلانیکا .
آجیل ها 60 درصد روغن حاوی گلیسیریددارند، فندق حاوی ویتامینE و A، B6، B1، B2، پتاسیم و آهن، کلسیم و روی، منیزیم و سدیم است. بنابراین فندق برای دوران بارداری مفید و ایمن است؟ پاسخ را با توجه به توضیحات این بخش از تغذیه دوران بارداری در گیلانیکا خواهید یافت.
خواص و فواید مصرف فندق در دوران بارداری
فندق بویژه برای مادران شیرده به دلیل اینکه باعث تولید شیر مفید میشود، ضروری است.همچنین برای زنان باردار نیز مفید خواهد بود و به عنوان منبع اسید های چرب غیر اشباع به تشکیل جنین، ساختار سالم استخوان و سیستم عصبی کمک میکند.
مقدار بالای ویتامین E موجود در فندق باعث محافظت از آسیب رادیکال های آزاد در بدن زنان میشود و برای سلامت جنین اهمیت دارد.
فندق گنجانده شده در رژیم یک زن باردار سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و مقاومت در برابر بیماری عفونی را افزایش میدهد و این برای زنان باردار بسیار مهم است، زیرا آنها از مصرف هرگونه دارو منع هستند.
این عضو خوشمزه آجیل مقوی روده ها و معده است و به دلیل ترکیباتی که دارد سموم را از بدن خارج می سازد.
پتاسیم و کلسیمی که در فندق وجود دارد، تاثیر مثبتی بر سیستم عصبی دارد و از خستگی مفرط جلوگیری میکند، همچنین کلسیم باعث تشکیل بافت استخوانی سالم در نوزاد آینده خواهد شد.
فندق همچنین حاوی ترکیبی از ویتامین های گروه B است که مسئولیت حفظ و رشد بافت ماهیچه را بر عهده دارد.
تنها به دلیل محتوای کالری بسیار زیاد، زنان باردار دارای اضافه وزن بهتر است در 3 ماهه دوم و سوم بارداری از فندق استفاده نکنند.فندق یک پیشنهاد خوراکی و طبیعی مناسبی برای تقویت بدن مخصوصاً در دوره نقاهت است.