گل و گیاه باغی
فروش شمشاد طلایی، آماده به گلدان ریشه پر دوساله سرحال
ریال 190,000
loading...
تاریخ:
نمایش: loading...
فروش شمشاد طلایی، آماده به گلدان ریشه پر دوساله سرحال
فروش 3000 هزار شمشاد طلایی ریشه پر دوساله سرحال رودسر قاسم آباد کوچه شالیزار جناب آقای علی رمضانی -09119436145
-
موجودی 3۰۰۰ هزار گلدان
-
شماره گلدان 4
-
شمشاد طلایی (ارتفاع 40 سانتی متر )
انواع شمشاد
گیاه بوتهای شمشاد از تنوع گستردهای برخوردار است، که براساس منطقه رویش آن، تقریباً نزدیک به 176 گونه شمشاد در دنیا وجود دارد. در ایران استانهای شمالی بهویژه گیلان، مازندران بهعنوان مهد پرورش و نگهداری انواع شمشادهای آپارتمانی و فضای باز شناخته میشوند. از رایجترین انواع شمشاد در ایران میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- شمشاد طلایی؛
شمشاد طلایی که با نام انگلیسی Variegated euonymus japonicus شناخته میشود، یکی از گونههای بسیار مقاوم گیاه شمشاد است که در سردترین دما و خشکترین خاک بهخوبی دوام میآورد.
نامگذاری شمشاد طلایی بهدلیل رشد برگها و تغییر رنگ آنها است. برگ این گیاه در ابتدا سبز و با گذشت زمان برگها روشن و ترکیبی از رنگ زرد و نقرهای را در برگ ایجاد میکنند. شمشاد طلایی نیز مانند دیگر گونههای خانواده خود در بهار شکوفه میدهد و در پاییز شکوفهها تبدیل به میوهی نارنجی رنگ غیرخوراکی و سمی میشود.
2- شمشاد نعنایی پیوندی؛
ششماد نعنایی که با نام انگلیسی Boxleaf Euonymus شناخته میشود، حالت درختچه مانند داشته و معمولاً ارتفاع آن بین 30 تا 60 سانتیمتر میرسد. شمشاد نعنایی در انواع طلایی، پیوندی و ابلق وجود دارد. شمشاد نعنایی پیوندی نسبت به دیگر گونهها از ظرافت بیشتری برخوردار است و معمولاً محیط با دمای معتدل با آفتاب کامل را ترجیح میدهد.
روش نگهداری و گیاه شمشاد
– آبیاری؛ آبیاری شمشاد باید بهصورت منظم انجام گیرد و هرگز خاک گیاه نباید خشک باشد.
– نور؛ شمشاد با هرگونه نور و دمای سازگار است، اما این گیاه هوای آفتابی را بیشتر ترجیح میدهد.
– دما؛ معمولاً براساس شرایط اقلیمی و ساختار انواع شمشاد، دما و نور آن متفاوت خواهد بود. با اینحال دمای خنک بهترین گزینه برای پرورش و رشد این گیاه است
– خاک؛ با اینکه شمشاد با هرگونه خاکی سازگاری دارد اما در خاک قلیایی زهکشی شده بهتر رشد میکند.
– کوددهی؛ معمولاً بهترین زمان برای کوددهی شمشاد، در ماههای اردیبهشت تا شهریور و به میزان 5 گرم کود در لیتر است.
– هَرس؛ بهترین زمان برای هرس کردن گیاه شمشاد پاییز و بهار است. بهتر است برای رشد و تراکم گیاه بهطور مرتب بوته را تا سه سال متوالی هرس کنید.
– کاشت؛ گیاه شمشاد را بهراحتی میتوانید در فضای آپارتمان یا حیاط بکارید. اما بهتر است که برای کاشت این گیاه پرنورترین قسمت را در نظر گرفته و حتماً قبل از کاشت خاک گیاه مخلوطی از خاک برگ و کودهای گیاهی باشد.
– تکثیر: بهترین زمان برای تکثیر شمشاد، اواسط بهار تا اوایل تابستان است. روش تکثیر این گیاه به دو روش کاشت بذر و قلمه زدن انجام میشود که معمولاً قلمه زدن مناسب است.
علت خشک شدن شمشاد
گیاه شمشاد نیز مانند دیگر گیاهان در معرض بیماری و آفات قرار میگیرد که باعث خشک شدن و حتی نابودی گیاه خواهد شد.
از جمله بیماریهایی که باعث خرابی و خشکی شمشاد میشود میتوان به بیماری بلایت یا آتشک اشاره که عامل آن نوعی قارچ است. زمانی که این قارچ در خاک و لاشه برگ زنده بماند از طریق روزنههای برگ وارد درخت شده و بهتدریج باعث خشک شدن کامل میشود، بههمین خاطر نام دیگر این بیماری سوختگی شمشاد است.
قیمت شمشاد طلایی
گیاه شمشاد کاربرد گستردهای از تزئین محیط گرفته تا خاصیت درمانی. همچنین بهدلیل شرایط نگهداری تقریباً راحت افراد زیادی برای خرید شمشاد و تکثیر آن اقدام میکنند. قیمت بوته شمشاد براساس نوع، سایز و مقدار نیاز خریدار متفاوت است، برای اینکه بتوانید قیمت نهایی را براساس شرایطتان بهدست بیاورید میتوانید با مشاوران متخصص تولیدی گل و گیاه تماس بگیرید.
جناب آقای علی رمضانی -09119436145
قیمت شمشاد طلایی
قیمت شمشاد طلایی 1402
قیمت شمشاد طلایی گیلان
قیمت شمشاد نعنایی
خرید و فروش انواع شمشاد
باغ گل و گیاه شالیزار رمضانی