دانستنی ها
طرز تهیه کاکا ماسوله کاکا شکم پر ماسوله
.
تاریخ:
نمایش:.
طرز تهیه کاکا ماسوله کاکا شکم پر ماسوله
ماسوله ای ها یه کلوچه خوشمزه محلی و معروف دارند .ماسوله که نیاز به معرفی نداره؛ یه شهر رویایی در گیلان و ۳۰کیلومتری شهرستان فومن که یه شهرک پلکانی فوق العاده زیبا داره.
مواد لازم کاکای ماسوله:
- آرد برنج ۱ پیمانه
- آرد گندم ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه سرخالی
- شیر نصف لیوان دسته دار
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن به مقدار لازم
- زعفران مقدار کم
مواد میانی کاکای ماسوله:
- گردو به میزان دلخواه
- هل مقدار کم
- دارچین ۲ ق چ
- شکر ۳ قاشق غ خ
طرز تهیه کاکا شکم پر ماسوله
در ابتدا مواد آرد برنج و آرد گندم و شکر و زعفران را باهم کاملا مخلوط میکنیم.
چون توش آرد برنج داره بهتره که نیم ساعت بزارید توی محیط استراحت بکنه.
سپس شیر رو کم کم به مواد اضافه میکنیم.
تخم مرغ را در ظرفی جدا میشکنیم و هَم میزنیم و به مواد اضافه میکنیم.
در مرحله آخر روغن رو اضافه میکنیم و بطور کامل مواد را خوب هم میزنیمیزنیمد تا خمیر یکدست بشه و به دست نچسبه!
برای مواد میانی در اول کار گردو رو آسیاب میکنیم و همراه شکر و دارچین و پودر هل خوب هم میزنیم.
اگه میخواید کاکاتون دقیقاً مثل کاکای ماسوله بشه بهتره که از همین مقدار مواد استفاده کنید.
ولی اگه میخواید بافت اسفنجی داشته باشه فقط یک پیمانه از هر آرد رو بریزید.
اگه اینکارو کنید ، خمیرتون کمی شل میشه و بهتره که با قاشق بریزیدش توی تابه (البته بازم خمیرش به شلی کاکای کدو مرسوم نیست و اگه دستتون رو خیلی چرب کنید میتونید که از قاشق استفاده نکنید)
حالا یه مقدار از خمیر رو برمیداریم و پهن میکنیم
یه قاشق از مواد میانی رو داخل خمیر
میریزیم و جمع میکنیم با دستمون تا مثل شکل زیر در بیاد.
بعد در داخل روغن داغ سرخ میکنیم و در مرحله آخر بعد از اینکه یکم از داغی افتاد پودر قند روش اَلَک میکنیم و کاکای ماسوله ای ما آماده است