اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

طرز تهیه باقلا قاتق شمالی،گیلان

طرز تهیه باقلا قاتق شمالی،گیلان

لایکloading...

دیتا تاریخ:

چشم نمایش: loading...

طرز تهیه باقلا قاتق شمالی،گیلان

مواد لازم برای ۴ نفر

باقالا

۲ پیمانه

شوید خشک

۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ

۲ عدد

سیر

۴ حبه

کره

۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به اندازه کافی

روغن و زردچوبه

به اندازه کافی

دستور پخت باقالا قاتوق گیلانی کا

مواد لازم برای باقلالی خورشت یا باقالی قاتوق

 

مرحله اول

برای تهیه باقلا قاتوق ابتدا بهتر است باقالا ها خشک را از شب قبل داخل کاسه ای بریزیم و تا سطح روی آن ها آب بریزیم و کنار بگذاریم تا خیس بخورند و ۲ الی ۳ مرتبه آب آن را تعویض کنیم تا نفخ آن از بین برود و پوست باقالاها راحت کنده شود و نرم شوند.

مرحله دوم

(باقالا تازه نیاز به این خیس خوردن ندارد و زمان پخت نیز زود پخته می شود) باقالاها را آبکش می کنیم و می شوییم و پوست آن ها را می گیریم.سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با گوشتکوب کاملا آن ها را له می کنیم.

مرحله سوم

حالا قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و کره و کمی روغن را داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کره آب شود و سیرهای له شده را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم و باقالاها را نیز به آن می افزاییم و مجددا تفت می دهیم.

مرحله چهارم

سپس کمی زردچوبه ،فلفل،شوید خشک و نمک روی مواد می پاشیم و خوب زیر و رو می کنیم و ۴ الی ۵ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم تا کاملا روی باقالاها را بگیرد و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را اول زیاد می کنیم تا آب بجوش بیاید.

مرحله پنجم

بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا باقالا ها به مرور زمان پخته شوند. وقتیکه بیشتر آب غذا تبخیر شده بود و حجم کمی آب داخل باقالا قاتوق باقیمانده بود و باقالاها نیز نیم پز شده بودند و کمی گیر داشتند تخم مرغ ها را روی آن ها می شکنیم و (اصلا تخم مرغ ها را هم نمی زنیم)

مرحله ششم

مجددا درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا باقالاها کاملا بپزند و تخم مرغ ها نیز پخته شود.باقالا که پخته شدند و غذا آب بسیار ناچیزی داشت یعنی باقالاقاتوق پخته شده و آماده است.قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف می ریزیم و همراه با برنج کته و سیر ترشی نوش جان کنید.



منبع نوشته:

...load.....


#باقلا قاتق یکی از انواع خورش های پرطرفدار شمالی است

# طرز تهیه باقلا قاتق شمالی گیلان

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
شماره تماس: 09222119453
Email: info@gilaneka.ir
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا




کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد