دانستنی ها
طرز تهیه آب کونوس یا آبدوده کونوس
.
تاریخ:
نمایش:.
طرز تهیه آب کونوس یا آبدوده کونوس
ازگیل خام -۱ کیلوگرم
آب جوش- ۱ لیتر
نمک -نصف قاشق غذا خوری
سرکه -۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه کمپوت کونوس یا ازگیل
ابتدا ازگیل ها را شسته و تمیز کرده ،میگذاریم تا خشک شود
مقداری آب را جوش آورده و میگذاریم تا سرد شود
یک ظرف شیشه ای برداشته و ازگیل هارا در آن میچینیم
نمک را در آب جوشیده سرد شده حل میکنیم و سرکه را هم اضافه میکنیم
حالا آب را در شیشه مورد نظر میریزیم و سرش را محکم میبندیم تا هوا نداشته باشد
بعد از دو هفته سر شیشه را باز میکنیم اگر ازگیل کم کم در حال نرم شدن است آماده نوش جان کردن است . اما بهتره که بیشتر بمونه نوش جان
سایر نکات
آب ازگیل ( آب کونوس)
برای آب ازگیل باید ازگیل سفت و کال باشد
آب باید حتما جوشیده و سرد باشد
نمک بسته به ذائقه شما دارد میتوان مقدارش را کم و زیاد کرد
سرکه برای خوش طعم شدن و زودتر اماده شدن هست
عده ای آب و سرکه میریزن،میزارم دوهفته بمونه
بعدش نمک میریزن ،در هر دو صورت درست هست