اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

دستور تهیه دسر انار

دستور تهیه دسر انار

لایکloading...

دیتا تاریخ:

چشم نمایش: loading...

دستور تهیه دسر انار

دسر انار یکی از انواع دسرها می باشد که می توانید برای مهمانی های مختلف تهیه کنید که بهترین زمان تهیه این دسر خوشمزه شب یلدا می باشد که آن را آماده کنید و در مهمانی یا مراسمات خود استفاده کنید. اما این دسر فوق العاده راحت بوده و با ژله انار و بیکسویت پتی پور تهیه می شود و برای اینکه ظاهر جذابی داشته باشد با بیسکویت دلخواه یا بیسکویت روغنی دور تا دور آن قرار دهید و با دانه های انار آن را تزئین کنید. این دسر نیازی به قالب ندارد و همان بیسکویت های دور آن همانند قالب عمل کرده و این دسر ساده و جذاب را تشکیل می دهد. امروز در گیلانیکا طرز تهیه دسر انار با نشاسته و ژله را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه دسر انار شب یلدا

  • ژله انار ۱/۲ بسته
  • آب جوش ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
  • آب سرد ۱ پیمانه
  • خامه صبحانه ۳ ق غذا خوری
  • شکر ۲ الی ۳ ق غذا خوری
  • وانیل نوک ق چای خوری
  • بیسکویت پتی پور ساده و کاکائویی یا نان روغنی به مقدار لازم  
  • طرز تهیه دسر انار با نشاسته و ژله و بیسکویت

    مرحله اول: آماده سازی ژله

    ابتدا ژله انار را نصف کنید و داخل کاسه ریخته و به آن آب جوش را اضافه کنید شما می توانید از هر طعم و مزه که دوست دارید استفاده کنید ولی اگر برای شب یلدا این دسر را تهیه می کنید بهتر است از ژله انار استفاده کنید و آن را بن ماری کنید و یا برای ۱ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا شفاف شود.

    مرحله دوم: آماده سازی نشاسته

    در ادامه نشاسته ذرت را به همراه آب سرد داخل یک قابلمه ریخته و مخلوط کنید و هم بزنید تا گلوله های نشاسته باز شود سپس نشاسته ذرت را روی حرارت قرار دهید تا کم کم غلیظ شود وقتی نشاسته غلیظ شد ژله گرم را که بن ماری کردید به آن کم کم اضافه کنید دقت کنید نباید یهو آن را بریزید وگرنه گلوله می شود.

    مرحله سوم: افزودن خامه صبحانه

    سپس مخلوط نشاسته و ژله را روی حرارت کم قرار دهید تا مواد یکدست شود و گلوله ها کاملا باز شود اگر باز نشد می توانید گلوله ها را جدا کنید و از روی حرارت بردارید. در ادامه خامه صبحانه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا گرم شود سپس مخلوط خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید در ادامه شکر و وانیل را نیز اضافه کنید و اگر خیلی مواد سفت بود کمی روی حرارت قرار دهید تا کمی روان شود. 

  • مرحله چهارم: تهیه دسر یلدایی

    در ادامه یک بیسکویت پتی پور یا روغنی روی سطح قرار دهید و با قاشق از مخلوط تهیه شده بریزید و یک بیسکویت دیگر و مجدد کمی از کرم تهیه شده و در انتها دور تا دور دسر را بیسکویت قرار دهید و در انتها کمی از کرم را روی آن ریخته و دانه های انار را بریزید سپس دسر انار را برای ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. نوش جان


بخش های مرتبط

...load.....


#یلدا

#دسر انار

#خوراکی

#شکمو

#شیرینی

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
شماره تماس: 09222119453
Email: info@gilaneka.ir
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا




کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد