اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

ترفند کاربردی درباره پختن برنج | اگر برنج شور شد یا بوی سوختگی گرفت چه کنیم؟

ترفند کاربردی درباره پختن برنج | اگر برنج شور شد یا بوی سوختگی گرفت چه کنیم؟

لایکloading...

دیتا تاریخ:

چشم نمایش: loading...

ترفند کاربردی درباره پختن برنج | اگر برنج شور شد یا بوی سوختگی گرفت چه کنیم؟

شاید تصور کنید پخت برنج کار ساده‌ای باشد اما فوت‌وفن‌هایی دارد که اگر با آن آشنا نباشید، ممکن است طعم یک برنج خوشمزه را از دست دهید سایت گیلانیکا   .

در ادامه با چند ترفند کاربردی برای زمانی که این مشکل برایتان پیش می‌آید آشنا می‌شوید.

۱- اگر می‌خواهید برنج شما سفید شود، کافی است وقتی برنج در حال جوش است به آن چند قاشق ماست اضافه کنید.

۲- اگر برنج بیش از حد معمول جوش خورده چند قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.

پخت برنج سایت گیلانیکا

 

۳- برای از بین بردن بوی سوختگی برنج، یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید. یا یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید تا بوی سوختگی را به خود بگیرد.

۴- اگر هم یادتان رفت و برنج بی‌نمک شد، نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی‌نمکی برنج شما رفع می‌شود.

پخت برنج سایت گیلانیکا


بخش های مرتبط

...load.....


#بهترین روش پختن برنج

# اگر برنج شور شد چه کنیم

# اگر برنج بوی سوختگی گرفت جه کنیم

# فوت و فن پخت برنج

#سایت گیلانیکا

#دانستنی

#برنج گیلان

#برنج هاشمی

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
شماره تماس: 09222119453
Email: info@gilaneka.ir
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا




کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد