دانستنی ها
ترفند کاربردی درباره پختن برنج | اگر برنج شور شد یا بوی سوختگی گرفت چه کنیم؟
.
تاریخ:
نمایش:.
ترفند کاربردی درباره پختن برنج | اگر برنج شور شد یا بوی سوختگی گرفت چه کنیم؟
شاید تصور کنید پخت برنج کار سادهای باشد اما فوتوفنهایی دارد که اگر با آن آشنا نباشید، ممکن است طعم یک برنج خوشمزه را از دست دهید سایت گیلانیکا .
در ادامه با چند ترفند کاربردی برای زمانی که این مشکل برایتان پیش میآید آشنا میشوید.
۱- اگر میخواهید برنج شما سفید شود، کافی است وقتی برنج در حال جوش است به آن چند قاشق ماست اضافه کنید.
۲- اگر برنج بیش از حد معمول جوش خورده چند قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود.
۳- برای از بین بردن بوی سوختگی برنج، یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید. یا یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فرو کنید تا بوی سوختگی را به خود بگیرد.
۴- اگر هم یادتان رفت و برنج بینمک شد، نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بینمکی برنج شما رفع میشود.