دانستنی ها
فرق بین کشتا تابه ایی گیلانی و نان خلفه گیلانی

.
تاریخ:
نمایش:.
فرق بین کشتا تابه ایی گیلانی و نان خلفه گیلانی
فرق بین کشتا تابه ایی و نان خلفه سایت گیلانی کا
کشتا تا به ایی و نان خلفه هر دو از خوراکی های خوشمزه و سنتی شرق گیلان هستند.
امروزه بیشتر مردم نان خلفه رو به اسم همان کشتا میشناسند. ولی بین این دو تفاوت های زیادی هست که در سایت گیلانی کا به آن میپردازیم.
کشتا تابه ایی
کشتا تابه ایی یا همان کلوبیج نون رودسری که از زمان های بسیار دور در شرق گیلان وشهرستان رودسر پخته میشد تا به امروز به عنوان یه عصرانه عالی مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم برای پخت کشتا
آرد برنج
نمک
شکر
تخم مرغ
روغن
ماست
بعد از مخلوط کردن و هم زدن کامل مواد یه خمیر نیمه مایع و شل به دست میاد ، تابه مورد نظر همراه روغن داغ کرده و مواد کشتا رو داخل تابه میریزیم بعد از مدت ۲۰دقیقه مواد برمیگردانیم تا طرف دیگه سرخ بشه. کشتا آماده شده همراه چای نوش جان.
نان خلفه گیلانی
یک نان کاملا سنتی از شرق گیلان که در آن از کویی یا همان کدو حلوایی استفاده شده و بسیار خوشمزه و مقوی است یکی دیگر از چاشنی های مهم این نان تخم شنبلیله است که به دلخواه اگر ندارید می توانید حذف کنید.این نان به صورت سنتی پشت گمج که یه ظرف سفالی میباشد پخته میشود و طعم و عطر فوقالعاده ایی دارد.
مواد لازم برای پخت نان خلفه گیلانی
پوره کدو حلوایی
آرد برنج
آرد گندم
پودر تخم شنبلیله
نمک
آب
بعد از اینکه تمام مواد کاملا با هم مخلوط شد یه خمیر لطیف داریم که میزاریم یه کم استراحت کنه، بعد از استراحت خمیرو کامل ورز داده و به تعدادی چونه مساوی تقسیم میکنیم.هر چونه رو روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه یک دایره ۲۰ سانتی دربیاورید.گمج که از قبل داغ شده و آماده قرار دادن خمیر بر روی آن. وقتی یه طرف خمیر شروع کرد به حباب زدن و تغییر رنگ داد برمیگردانم تا طرف دیگه هم بپزه.
امیدوارم با خوندن این پست متوجه تفاوت زیاد بین نون خلفه و کشتا شده باشید