اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

فرق بین کشتا تابه ایی گیلانی و نان خلفه گیلانی

فرق بین کشتا تابه ایی گیلانی و نان خلفه گیلانی

لایکloading...

دیتا تاریخ:

چشم نمایش: loading...

فرق بین کشتا تابه ایی گیلانی و نان خلفه گیلانی

 فرق بین کشتا تابه ایی و نان خلفه سایت گیلانی کا 

کشتا تا به ایی و نان خلفه هر دو از خوراکی های خوشمزه و سنتی شرق گیلان هستند. 

امروزه بیشتر مردم نان خلفه رو به اسم همان کشتا می‌شناسند. ولی بین این دو تفاوت های زیادی هست که در سایت گیلانی کا  به آن می‌پردازیم.

کشتا تابه ایی 

کشتا تابه ایی سایت گیلانی کا

کشتا تابه ایی یا همان کلوبیج نون رودسری که از زمان های بسیار دور در شرق گیلان وشهرستان رودسر پخته میشد تا به امروز به عنوان یه عصرانه عالی مورد استفاده قرار میگیرد.

مواد لازم برای پخت کشتا 

آرد برنج

نمک

شکر

تخم مرغ

روغن 

ماست

بعد از مخلوط کردن و هم زدن کامل مواد یه خمیر نیمه مایع و شل به دست میاد ، تابه مورد نظر همراه روغن داغ کرده و مواد کشتا رو داخل تابه میریزیم بعد از مدت ۲۰دقیقه مواد برمی‌گردانیم تا طرف دیگه سرخ بشه. کشتا آماده شده همراه چای نوش جان.

نان خلفه گیلانی 

نان خلفه سایت گیلانی کا

یک نان کاملا سنتی از شرق گیلان که در آن از کویی یا همان کدو حلوایی استفاده شده و بسیار خوشمزه و مقوی است یکی دیگر از چاشنی های مهم این نان تخم شنبلیله است که به دلخواه اگر ندارید می توانید حذف کنید.این نان به صورت سنتی پشت گمج که یه ظرف سفالی می‌باشد پخته میشود و طعم و عطر فوق‌العاده ایی دارد.

مواد لازم برای پخت نان خلفه گیلانی 

پوره کدو حلوایی

آرد برنج 

آرد گندم

پودر تخم شنبلیله 

نمک 

آب

بعد از اینکه تمام مواد کاملا با هم مخلوط شد یه خمیر لطیف داریم که میزاریم یه کم استراحت کنه، بعد از استراحت خمیرو کامل ورز داده و به تعدادی چونه مساوی تقسیم میکنیم.هر چونه رو روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه یک دایره ۲۰ سانتی دربیاورید.گمج که از قبل داغ شده و آماده قرار دادن خمیر بر روی آن. وقتی یه طرف خمیر شروع کرد به حباب زدن و تغییر رنگ داد برمی‌گردانم تا طرف دیگه هم بپزه.

امیدوارم با خوندن این پست متوجه تفاوت زیاد بین نون خلفه و کشتا شده باشید


بخش های مرتبط

...load.....


#فرق بین کشتا گیلانی و نان خلفه

# اشتباه رایج بین کشتا گیلانی و نان خلفه

# مواد لازم برای پختن کشتا گیلانی

# مواد لازم برای پخت نان خلفه

# نان تابه ایی

# گمج چیست

#سایت گیلانی کا

#اموزش

#نان تابه ایی

#نان خلفه

#نان سنتی گیلان

#نان کلوبیجی

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
شماره تماس: 09222119453
Email: info@gilaneka.ir
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا




کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد