منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

آموزش سیر ترشی سیاه رنگ هفت ساله

آموزش سیر ترشی سیاه رنگ هفت ساله

لایکloading...

دیتا تاریخ:

چشم نمایش: loading...

آموزش سیر ترشی سیاه رنگ هفت ساله

مواد لازم سیر ترشی
سیر ۱ کیلوگرم
شیره خرما یا شیره انگور ½ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
سرکه به مقدار کافی

 

مرحله اول - روش درست کردن سیر ترشی خانگی؟

برای تهیه سیر ترشی خانگی در ابتدای کار به سراغ روش درست کردن سیر ترشی ۷ ساله می رویم، برای این منظور ریشه و پوست سیرهای بوته ای را به صورتی که حبه ها از هم تفکیک نشوند جدا کرده، سپس می شوییم تا کاملا تمیز شوند.

مرحله دوم - زمان مورد نیاز برای خشک شدن سیر ترسی؟

حالا در هوای آزاد یک پارچه حوله ای تمیز پهن می کنیم، سپس سیرهای بوته ای را به صورت وارونه روی آنها چیده و اجازه می دهیم به مدت ۷ ساعت به همین حالت باقی بمانند تا کاملا خشک شوند. مرطوب بودن سیر ها باعث کپک زدن ترشی می شود.

مرحله سوم -شیره خرما و سیر ترشی؟

پس از گذشت این زمان یک ظرف مناسب انتخاب کرده، سپس سیرها را درون آن می چینیم. در ادامه نمک را به همراه شیره خرما درون ظرف ریخته و به اندازه ای که روی ظرف را بگیرد سرکه اضافه کرده و درب ظرف را محکم می بندیم.

مرحله چهارم - مکان مناسب برای نگهداری سیر ترشی؟

در ادامه ظرف را کمی تکان می دهیم تا مواد با هم آمیخته شوند، سپس شیر ترشی را در یک جای گرم و تاریک قرار می دهیم. با این نوع دستور، سیر ترشی پس از گذشت ۶ ماه می رسد ولی بهتر است تا ۷ سال درب آنرا باز نکنید.

مرحله پنجم - برای درست کردن سیر ترشی فوری ؟

برای درست کردن سیر ترشی فوری ابتدا به روش سیر ترشی ۷ ساله، پوست و ریشه سیرها را جدا می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خشک شوند. در ادامه سیرها را به همراه شیره انگور درون یک قابلمه بزرگ و جادار می ریزیم.

سیر ترشی خانگی فوری

مرحله ششم - میزان حرارت دادن سیر برای تهیه سیر ترشی؟

حالا به اندازه ای که روی سیرها را بگیرد به قابلمه سرکه می افزاییم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم سیرها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون سرکه بجوشند تا به آنها شوک وارد شود.

مرحله هفتم   

پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم سیرها درون قابلمه کاملا خنک شوند. زمانی که سیر و سرکه کاملا خنک شدند، سیرها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به اندازه ای که روی ظرف را بگیرد سرکه می افزاییم.

مرحله هشتم

در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم تا از نفوذ هوا درون ترشی جلوگیری کنیم. ورود هوا درون ترشی باعث کپک زدن ترشی می شود. با این نوع دستور، سیر ترشی پس از گذشت ۵ روز قابل استفاده است. نوش جان.


بخش های مرتبط

ERORR...load.....


#آموزش سیر ترشی سیاه رنگ هفت ساله

# روش درست کردن سیر ترشی خانگی

#شیره خرما و سیر ترشی

#مکان مناسب برای نگهداری سیر ترشی

# سیر ترشی فوری

#میزان حرارت دادن سیر برای تهیه سیر ترشی

#زمان مورد نیاز برای خشک شدن سیر ترسی

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد