منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

مربای خوش عطر و اصیل گیلانی بهار نارنج

مربای خوش عطر و اصیل گیلانی بهار نارنج

لایک.

دیتا تاریخ:

چشم نمایش:.

مربای خوش عطر و اصیل گیلانی بهار نارنج

مربای اصیل گیلانی بهار نارنج 

با شروع شدن فصل بهار مخصوصا اردیبهشت زیبا قدم زدن تو کوچه باغهای شمال سر مستی خواستی داره .همه جا عطر بهار نارنج و شکوفه های سفید و قشنگش

زنان با لباس زیبای محلی و سبدهای کوچیک رنگی مشغول جمع آوری شکوفه های ریخته شده بر روی زمین هستن تا شربت و مربای خوش عطر بهار نارنج درست کنند.جدا از عطر و طعم بی نظیر بهار نارنج ، خواص درمانی زیادی هم داره.

مربای بهار نارنج گیلانی کا

مربای بهار نارنج، از گلبرگ شکوفه های درخت نارنج استفاده می شود. فقط کافی است تلخی بهار نارنج ها را گرفته و با آب و شکر، می پزیم تا قوام بیاید. بهار نارنج عطر و بوی خیلی زیادی دارد. به همین دلیل نسبت به مرباهای دیگر بسیار خاص و خوشمزه است. بوی بهار نارنج جهت آرامش اعصاب توصیه می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای بهار نارنج در ادامه با سایت گیلانی کا کا همراه باشید.

مواد لازم مربای بهار نارنج
بهار نارنج ۴۰۰ گرم
شکر ۱۲۰۰ گرم و ۶۰۰ گرم
آب ۹۰۰ گرم
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای بهار نارنج 

مرحله اول

برای تهیه مربای بهار نارنج ابتدای کار، گلبرگ های شکوفه های بهار نارنج را از گل جدا می کنیم. سپس حدود ۲۴ ساعت تا ۳۰ ساعت در آّب سرد خیس می کنیم. در این زمان حدود سه تا چهار مرتبه آب آن را عوض می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که در صورت تمایل می توان ظرف آب و بهار نارنج را در یخچال نگه داشت تا سرد باشد. بعد از این مدت، آب آن را خالی کرده و با آب معمولی درون یک قابلمه می ریزیم. سپس اجازه می دهیم تا روی حرارت ملایم بجوشد.

مربای بهار نارنج گیلانی کا

مرحله سوم

وقتی حدود سه الی چهار دقیقه جوشید، آن را آبکش کرده و مجدد به قابلمه برگردانده و روی آن را آب می ریزیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دوبار به جوش آید. دوباره آّن را آبکش می کنیم تا تلخی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

اگر احساس می کنید هنوز تلخ است می توان دوباره این کار را تکرار کرد تا تلخش اش گرفته شود. این نکته را باید توجه کرد که هر بار که تلخی آن را با جوشاندن می گیریم، عطر و بوی آن نیز کمتر می شود. سپس شهد رقیق با آب و شکر تهیه می کنیم.

مرحله پنجم

برای این کار، ۱۲۰۰ گرم شکر و آب را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا مواد  بجوشد. وقتی شکر به طور کامل در آب حل شد، حدود ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد.

مرحله ششم

بهار نارنج شیرین شده را درون شهد می ریزیم و با شعله متوسط و قابلمه در بسته می گذاریم تا آهسته بجوشد و مربا پخته شود و شهد کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت لازم است که با درب بسته بپزد تا غلیظ شود. سپس بقیه شکر را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم 

سپس می گذاریم دوباره با درب بسته بجوشد تا کامل غلیظ شود و مربا قوام بیاید. در مرحله آخر، آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم تا یکی دو جوش بزند. سپس شعله را خاموش کرده و می گذاریم تا ظرف خنک شود. سپس در شیشه در دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.


بخش های مرتبط

....

#طرز تهیه مربای بهار نارنج

# مربای بهار نارنج چیست

# بهار نارنج

# مربای اصیل گیلانی

#گیلانی کا

#اشپزی

#خوشمزه

#گیلان

#اموزش

#دانستنی

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد