منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

علت خوردن کاهو سکنجبین در روز ۱۳بدر سایت گیلانی کا

علت خوردن کاهو سکنجبین در روز ۱۳بدر سایت گیلانی کا

لایک.

دیتا تاریخ:

چشم نمایش:.

علت خوردن کاهو سکنجبین در روز ۱۳بدر سایت گیلانی کا

دلیل خوردن کاهو سکنجبین چیست و چه مزیتی دارد؟

کاهو سکنجبین یکی از خوردنی‌ها با طبع معتدل است. کاهو سرد و سکنجبین طبع میانه‌ای دارد و برای آنهایی که در ایام عید به وفور تنقلات و شیرینی‌ با طبع گرم خورده‌اند بسیار لازم و تعدیل‌کننده مزاج است. سکنجبین منافع سرکه را دارد و می‌تواند متعادل‌کننده حرارت و التهابات کبد باشد و در بریدن صفرا شهرت فراوانی دارد. نام اصلی سکنجبین، سرکه انگبین بوده چون در قدیم آن را از ترکیب سرکه و عسل یا سرکه و شیره درست می‌کردند که در مقایسه با سکنجبین‌های امروزی که از سرکه و شکر تهیه می‌شود، مغذی‌تر بوده است. البته لازم است بدانید، می‌توانید طبع سکنجبین را برای افراد گرم و سرد‌مزاجان تا حدودی تغییر دهید. می‌پرسید چگونه؟ اگر گرم مزاج هستید و در عید هله‌هوله زیاد خورده‌اید بهتر است به سکنجبین مقداری عرق کاسنی که مزاج سرد و خنکی دارد بیفزایید و همراه کاهو میل کنید، اما اگر سرد مزاج هستید خوب است چند شاخه نعنای تازه که طبع گرمی دارد، در سکنجبین قرار دهید تا عطر و اسانس نعنا را به خود بگیرد و مزه‌دار شود.

کاهو سکنجبین سایت گیلانی کا

نقش کاهو با سکنجبین پررنگ‌تر می‌شود!

کاهو یک سبزی مغذی و پرفیبر است که به رفع یبوست کمک می‌کند و طبع سرد آن از خشکی و گرمی مزاج می‌کاهد. هرچه برگ‌های آن تیره‌تر باشد مواد مغذی زیادتری در خود ذخیره کرده و نسبت به برگ‌های جوان و روشن کاهو ارزش بیشتری دارد. ساقه کاهو در مقایسه با برگ کاهو فیبر بیشتری داشته و با لینت مزاج به دفع سموم و کنترل کلسترول خون کمک می‌کند. کاهو در مقایسه با برخی سبزیجات، نیترات کودهای شیمیایی را به میزان بیشتری در خود ذخیره می‌کند، اما اگر برگ‌های خارجی کاهو را که معمولا ضخیم و از بین رفته هستند قبل از خوردن جدا کرده و دور بریزید، عامل انتقال سموم آفت‌کش به دیگر برگ‌های کاهو از بین می‌‌رود. جالب است بدانید کاهوهای تلخ با تحریک و تولید بزاق و شیره معده به هضم بهتر غذا کمک کرده و هر چه هضم بهتر باشد، میزان جذب موادمغذی دریافتی بالاتر خواهد رفت.

کاهو همراه سکنجبین نیکوترین اثر را در اعتدال و لینت مزاج دارد و بهتر است سکنجبین را به صورت خانگی و باعسل یا شیره تهیه کنید. توجه داشته باشید اگر میزان سرکه سکنجبین از اعتدال خارج شود طبع آن سرد و برای مبتلایان به زخم معده و روده زیانبار می‌شود و اگر شیرینی آن زیاد شود طبع آن گرم و بسیار چاق‌‌کننده خواهد شد


بخش های مرتبط

....

#کاهو سکنجبین

# چگونه سکنجبین درست کنیم

# طبع کاهو و سکنجبین

# علت خوردن کاهو سکنجبین در روز ۱۳ به در

#سایت گیلانی کا

#دانستنی

#اموزش

#تعطیلات

#عید نوروز

#خوشمزها

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد