درملن دیابت با کوزه سفالی- کوزه سفالی
،درمان روماتیسم به وسیله کوزه گلی - کوزه سفالی
،درمان اضافه وزن و افزایش چربی های خون به وسیله کوزه سفالی
این روزها در اثر تبلیغات، تصفیه کن های برقی آب، به خانه ها راه پیدا کرده اند و ضمن تحمیل هزینه فراوان در بدو خرید و بعداً خرید فیلتر ها، قبض های برق را هم سنگین تر از گذشته می نمایند، در حالی که می توان با خرید یک کوزه گلی، بدون مصرف برق، آب جوشیده ولرم شده را در آن ریخت و به همراه لذت بردن از خنکی طبیعی آب کوزه که از مکانیسم ساده تبخیر آب از سطح کوزه در اثر وزش باد ایجاد می شود، از مزایای طبی کوزه که یکی از آنها موادی مثل روی یا زینک و سایر عناصر کمیاب و همچنین املاح موجود در آن سود برد. شاید شنیده باشید که یکی از علل ریزش مو یا طاسی کمبود روی است و همچنین تاخیر رشد بچه ها و گاهی تشنج افراد بخصوص اطفال در اثر کمبود همین عناصر کمیاب و املاح مفید است که به سادگی و بدون هزینه در دسترس خانواده ها قرار می گیرد
لازم به ذکر است که این محصول هیچ وابستگی به خارج ندارد و مواد اولیه و ساخت آن تماماً در کشور عزیزمان ایران فراهم است. لذا شایسته است در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی همه خانواده ها یک کوزه گلی بدون لعاب برای فراهم کردن آب با دمای مناسب تهیه فرمایند. البته نباید در خوردن آب خنک افراط شود بخصوص در کسانی که دارای زمینه بیماریهایی مثل دیابت، روماتیسم، اضافه وزن و افزایش چربی های خون هستند.نکات مهم در باره نگهداری آب در کوزه
فواید نگهداری آب در کوزه بیشتر آشنا شوید؟کوزه سفالی بهترین گزینه برای نگهدرای آب شرب
فواید نگهداری آب در کوزه سفالی: نوشیدن آب از ظروف سفالی چیز جدیدی نیست و قبل از ساخت دستگاههای تصفیه و فیلترها، آب در ظروف بزرگ، سطلها یا پارچهای سفالی ذخیره میشد.به گزارش چشمک، آب ذخیره شده در این ظروف خنک، آرامش بخش و کاملا سالم بود و خنک شدن آب به دلیل تبخیر آن از طریق بافت متخلخل کوزه صورت میگرفت و فواید زیادی داشت که دانستنش خالی از لطف نیست، به همین دلیل در این مطلب سلامت به مزایای نگه داری آب در ظرف سفالی میپردازیم.
۱.نگهداری آب در کوزه بهبود متابولیسم بدن
سیستم متابولیسم بدن طبیعی بدن با نوشیدن آب در ظروف سفالی تقویت میشود، زیرا این آب با هیچ یک از اجزای شیمیایی تماس ندارد. آب ذخیره شده در کوزه سفالی میتواند سطح تستوسترون در بدن را ثابت نگه دارد و به بهبود متابولیسم بدن بدون وجود ماده شیمیایی مانند BPA که موجب درون ریزی غدد میشود، کمک کند.
۲.نگهداری آب در کوزه مفید برای گلو
فواید نگهداری آب در کوزه سفالی، نوشیدن آب خنک بسیار دلپذیر است و تشنگی را به بهترین شکل رفع میکند. در طول تابستان عموم افراد به نوشیدن آب سرد از یخچال تمایل دارند که تغییر ناگهانی دمای آب داخل یخچال میتواند باعث مشکلات گلو شود پس به جای آن، سعی کنید از کوزه یا پارچهای سفالی آب بنوشید.نگهداری آب در کوزه مفید برای گلو
۳.نگهداری آب در کوزه و خنک سازی طبیعی آب کوزه سفالی
برای خنک شدن آب، بطریهای آب را داخل یخچال میگذاریم، اما به جای آن میتوان از ظروف سفالی استفاده کرد تا تفاوت در خنکی را احساس کنید. نگهداری آب در سفال، علاوه بر مزایایی که دارد به خنک سازی آب کمک میکند چراکه در یخچال آب سرد میشود، اما در سفال کاملاً خنک است.نگهداری آب در کوزه و خنک سازی طبیعی آب کوزه سفالی
دیوارههای کوزهها از جنس سفال و خاک رس میباشند و همیشه نم و مرطوب هستند، مولکولهای آب دیوارههای کوزه برای تبخیر شدن گرمای آب داخل کوزه را میگیرند و باعث خنک شدن آب داخل کوزه میشوند.
۴. نگهداری آب در کوزه و خاصیت قلیایی کوزه سفالی
فواید نگهداری آب در کوزه سفالی، ماهیت قلیایی ظروف سفالی ناشناخته نیست و یک ظرف سفالی به بهترین شکل میتواند تعادل pH آب را حفظ کند. اگر آب دارای محتوای اسیدی باشد، با خاصیت قلیایی سفال متعادل میشود و مشکلات ناشی از معده و اسید آن را بهبود میبخشد.
۵.نگهداری آب در کوزه و حذف سختی آب و گوارا شدن آن؟
حذف سختی آب به روش سنتی!
دیوارههای سفالی کوزه مواد و یونهای موجود در آب را جذب میکنند. خاک رس (دیوارههای کوزه سفالی)، عمل حذف سختی آب را انجام میدهد و یونهای کلسیم را جذب خود کرده و یونهای سدیم را پس میدهد و به همین خاطر آب گواراتر میشود.
۶ خاصیت درمانی کوزه سفالی
شاید ندانید، اما ظروف سفالی خاصیت درمانی دارند، زیرا خاک رسی که برای ساخت آنها استفاده میشود، دارای انواع مختلفی از مواد معدنی و انرژی الکترومغناطیسی است. مواد معدنی ذخیره شده در آب کوزه، به حفظ مقدار مناسب گلوکز بدن کمک میکند و از گرمازدگی بدن، اسهال و کم آبی در فصل تابستان جلوگیری میکند. پس وقتی آب را در کوزه ذخیره و سپس مینوشید فواید آن به بدن منتقل میشود.خاصیت درمانی کوزه سفالی
۷.نگهداری آب در کوزه بهبود برخی از بیماریها
نوشیدن آب موجود در کوزههای سفالی سبب تسکین دردهای مفصلی و جدا ساختن چربیها و دفع سمهای موجود بر روی دیوارههای معده میشود و آرامش بسیارخاصی به شما میدهد. آب کوزه با خاک رس قلیایی واکنش نشان داده و به حفظ تعادل pH آب در بدن و تسکین دردهای معده کمک میکند نگهداری آب در کوزه بهبود برخی از بیماریها
۸.نگهداری آب در کوز عدم وجود مواد شیمیایی سمی
فواید نگهداری آب در کوزه سفالی، یکی از بزرگترین مزایای نوشیدن آب از ظروف سفالی این است که هیچ ترسی از مواد شیمیایی سمی موجود در آن وجود ندارد در صورتیکه ماده شیمیایی سمی قوی در بطریهای پلاستیکی موجب اختلال غدد درون ریزشده که در مورد ظروف سفالی این چنین نیست.
۹.نگهداری آب در کوزه جلوگیری از گرما زدگی
آفتاب زدگی در ماههای سوزان تابستان کاملاً معمول است. نوشیدن آب از کوزه یا پارچهای سفالی میتواند تا حد زیادی به مقابله با این مشکل کمک کند، زیرا آب ذخیره شده در سفال غنی از مواد مغذی – ویتامینها و مواد معدنی است و سطح گلوکز بدن نیز با این آب حفظ میشود.
۱۰.نگهداری آب در کوز طبیعت متخلخل
تخلخل ظروف سفالی ناشناخته نیست و تبخیر از لحظه ذخیره آب در ظرف سفالی آغاز و این منجر به خنک شدن آب درون کوزه میشود و این خاصیت متخلخل خاک رس فواید و مزایای زیادی برای سلامت بدن دارد.
۱۱. سازگار با محیط زیست با نگهداری آب در کوزه
گزینههای سازگار با محیط زیست در تمام زمینههای زندگی بسیار موثر است. اکنون بیشتر ما آب را در بطریهای پلاستیکی نگهداری و ذخیره میکنیم و میدانیم پلاستیک به راحتی تجزیه نمیشود، علاوه بر این حاوی مواد شیمیایی سمی مضر است و با استفادهی بی رویه از آنها میلیونها تن زباله پلاستیکی ایجاد و بخش بسیار کمی از آن بازیافت میشود. کوزههای سفالی گزینه طبیعی، ارگانیک و سازگار با محیط زیست هستند.
۱۲. بهبود کیفیت آب با نگهداری آب در کوزه
فواید نگهداری آب در کوزه سفالی، نگه داری آب در کوزه سفالی سبب میشود دیوارههای سفالی ناخالصیهای آب را جذب کرده و کیفیت آب درون آن بهبود یابد، اما نگهداری آب در کوزه به طور دقیق و آن طوری که مردم فکر میکنند به طور ۱۰۰% آب را تصفیه نمیکند.
۱۳.نگهداری آب در کوزه ارزانتر از بطریهای پلاستیکی
کوزههای سفالی اگر مرتب به درستی تمیز و نگهداری شوند، میتوانند سال به سال دوباره مورد استفاده قرار بگیرند. در واقع، تمیز کردن آنها مسئله دشواری نیست و این ظروف در صورت نگهداری صحیح با دوام و کاملاً مناسب و نسبت به بطریهای پلاستیکی ارزانتر هستند.
۱۴. دانستنیهای مفید درباره کوزه سفالی ونگهداری آب در کوزه
فواید نگهداری آب در کوزه سفالی، کوزهای را بخرید که از جنس خاک رُس و دارای دیوارههای نه ضخیم و نه نازک باشد، زیرا دیوارهها آب را بیش از حد تراوش کرده بیش از حد ضخیم آب را تراوش نمیکنند.
کوزه بدون لعاب و خام تهیه نمایید، در صورت خرید کوزه دارای لعاب هیچ فرقی بین آن کوزه و یک ظرف پلاستیک نیست.
فواید نگهداری آب در کوزه سفالی، پس از خرید کوزه را شسته و کمی آب در داخل آن ریخته و پس از یک ساعت آن را خالی نموده و سپس از آن استفاده نمایید.
برای تصفیه آب کوزه به صورت ۱۰۰% شما نیاز به یک کوزه بزرگ مثلا ۴۰ لیتری دارید. این کوزه را پر کرده و بر روی کوزه دیگری بگذارید تا آب تراوش شده از آن مستقیما به داخل کوزه پایینی بریزد. آبی که در کوزه دوم وجود دارد، آب تصویه شده است.
نتایج دانشمندان در رابطه با خاک رس خاک رس و کوزه سفالی آب شرب ؟
دانشمندان به این نتیجه رسیدند که اگر با خاک رس عالی و درجه یک کوزه های گلی ساخته، بطوریکه وقتی آب را داخل آنها میریزند، بعد از گذشت سه روز هر آنچه در آب وجود دارد و مفید نمی باشد در داخل کوزه باقی می ماند و پس از آن، آبی که از بدنه کوزه به خارج تراوش شده است چیزی نیست جز آبی که خاصیت آب باران را دارد. البته حتماً باید توجه شود کوزه گلی، رنگ و لعاب نخورده باشد، زیرا در صورت داشتن رنگ و لعاب عمل تراوش انجام نخواهد شد
تحقیقات صورت گرفته در رابطه با کوزه سفالی و دفع نیترات آب؟
چگونه به روش خانگی نیترات آب را بگیریم؟
جالب توجه است که اخیراً در تحقیقات صورت گرفته توسط یکی از اعضای موسسه پژوهشی درمانی احیای طب جامع ایرانیان که از آب لوله کشی شهری استفاده نموده، گرچه آب را به طور کامل از آلودگی پاک ننموده است (زیرا توصیه ما استفاده از آب چاه یا چشمه برای تهیه آب سالم مانند آب باران از طریق این روش می باشد) اما با این وجود به وسیله همین روش یعنی استفاده از کوزه سفالی، 60 درصد نیترات موجود در آب شهر پس از تراوش از کوزه کاهش پیدا کرده بود.روش گرفتن نیترات آب به وسیله کوزه گلی
چگونه جرم داخل کوزه را بگیریم؟
توجه داشته باشید اگر برای طولانی مدت از این کوزه استفاده کنیم تراوشات آن به خارج کاهش یافته یا به اصطلاح کوزه جرم می گیرد. برای رفع این مشکل دو راه حل وجود دارد. اول اینکه کوزه نو تهیه کنیم و دوم اینکه شن را داخل کوزه ریخته و به مدت چند دقیقه آن را تکان می دهیم تا جرم ها برطرف گردند.
توضیحات تکمیلی کوزه سفالی:
چقدر زمان نیاز است تا آب کوزه تصفبه شود؟
در صورتیکه کوزه جدیدی تهیه کرده اید، آبی که در سه روز اول از آن تراوش شده است قابل استفاده نمی باشد ولی از روز چهارم به بعد، هر آنچه از آن تراوش می شود آبی سالم همانند آب باران می باشد، حتی اگر آب جدیدی به آب داخل کوزه اضافه نمایید.زمان تصفیه آب در کوزه سفالی چهار روز می باشد
14 مورد از فواید نگهداری آب در کوزه بشتر آشنا شوید؟کوزه سفالی بهترین گزینه برای نگهدرای آب شرب
.نگهداری آب در کوزه بهبود متابولیسم بدن
۲.نگهداری آب در کوزه مفید برای گلو
۳.نگهداری آب در کوزه و خنک سازی طبیعی آب کوزه سفالی
۴. نگهداری آب در کوزه و خاصیت قلیایی کوزه سفالی
۵.نگهداری آب در کوزه و حذف سختی آب و گوارا شدن آن؟
۶ خاصیت درمانی کوزه سفالی
۷.نگهداری آب در کوزه بهبود برخی از بیماریها
۸.نگهداری آب در کوز عدم وجود مواد شیمیایی سمی
۹.نگهداری آب در کوزه جلوگیری از گرما زدگی
۱۰.نگهداری آب در کوز طبیعت متخلخل
۱۱. سازگار با محیط زیست با نگهداری آب در کوزه
۱۲. بهبود کیفیت آب با نگهداری آب در کوزه
۱۳.نگهداری آب در کوزه ارزانتر از بطریهای پلاستیکی
۱۴. دانستنیهای مفید درباره کوزه سفالی ونگهداری آب در کوزه
درمان سنتی دیابت
درمان دیابت به وسیله کوزه سفالی- کوزه سفالی
بهبود روماتیسم به روش سنتی
،درمان روماتیسم به وسیله کوزه گلی - کوزه سفالی
،درمان اضافه وزن و افزایش چربی های خون به وسیله کوزه سفالی
...