: از بذرهای درشت و سالم پس از رسیدن بر حسب نیاز مقداری را جمع آوری نموده و از غلافها خارج می سازند و در محل خشک و مناسبی در ظروف مناسب نگهداری می کنند .
نحوه برخورد با مشكلات و حتي نظم فكري شما و يا
biorhythm👆 نرم افزار بیوریتم
آيا تا بحال متوجه نوسانات روحي و جسمي خود شده ايد؟ تغييرات در ميزان بنيه و توانايي در انجام فعاليت هاي روزمره, مانند پرداختن به ورزش و شركت در ميهماني ها, احساس سلامت يا كسالت, نحوه برخورد با مشكلات و حتي نظم فكري شما و يا لحظات بحراني زندگي كه از لحاظ انرژي حياتي در بدترين و آسيب پذيرترين شرايط قرار داريد .
همه اين افت و خيزها در سه چــرخه متنـاوب به نام هاي :
1- جسمي 2- حسي 3- ذهني خــلاصه مي شوند كه مجموعه آنها زيست آهنگ (بيوريتم) شما را تشكيل مي دهند. بيوريتم بر اين ايده استوار است كه اين چرخه هاي سه گانه در بدن افراد براساس ساعت دروني و بيولوژيكي عمل مي كنند و هر چرخه براساس موج سينوسي با دوره هاي متفاوت در حال گردش است كه نقطه شروع همه آنها روز تولد هر فرد است.
دوره هر چرخه متناوب به شرح ذيل است :
دوره چرخه جسمي (Physical) هر 23 روز يك بار تكرار مي شود دوره چرخه حسي (Emotional) هر 28 روز يك بار تكرار مي شود دوره چرخه ذهني (Intellectual) هر 33 روز يك بار تكرار مي شود امروزه حتي مديران موفق هم نمودارهاي سه گانه فوق را بطور مستمر براي تك تك كاركنان خود ترسيم مي كنند تا متناسب با شرايط جسمي, حسي و ذهني آنها, فعاليت هاي روزانه را به آنها ارجاع نمايند.
دانش آموزان نيز با دانستن زمانهاي دقيق اوج انرژي ذهني خود, مي توانند در اين زمان ها به يادگيري و مطالعه بپردازند تا با حداقل تلاش, به پيشرفت چشمگيري دست يابند .
سایت های زیادی به صورت آنلاین با گرفتن تاریخ تولد میلادی براتون نمودار بیوریتم رو رسم می کنند:
چگونه نمودار بیوريتم را تفسير نمایید؟
بیوریتم چیست؟ محاسبه و نمودار آن
همانگونه كه اشاره شد, هر يک از چرخه هاي سه گانه براساس موج سينوسي حركت مي كنند. هر فركانس از اين موج سه ناحيه دارد. ناحيه اول ناحيه مثبت, پرانرژي يا اكتيو ( Active ) است كه در بالاي نقطه صفر قرار دارد . هر يک از چرخه ها كه در اين ناحيه قرار دارند, در مرحله شارژ است و قابليت اعتماد دارد. ناحيه دوم ناحيه منفي, كم ارزش يا پسيو ( Pasive ) است كه در پايين نقطه صفر قرار دارد.
هر يک از چرخه ها در اين ناحيه در مرحله دشارژ يا ضعف قرار دارد. ناحيه سوم, نقطه بحراني (Critical) است كه دقيقا مرز نقطه صفر است و مرحله گذر از ناحيه مثبت به ناحيه منفي يا بالعكس است. اين نقاط بسيار حساس هستند و در اين روزها هيچ چيز قابل حدس نيست و طبيعت, خلق و خو و رفتارهاي فيزيكي, احساسي و ذهني انسان به طرز وحشيانه و افسار گسيخته اي تغيير مي كند و نبايد اعتبار زيادي براي آنها قائل شد و لحظات بحراني زندگي افراد معمولا روزهايي هستند كه هريك از منحني ها از حالت مثبت به حالت منفي مي روند و مي توانند روزهاي نحس و بدشانسي باشند.
از آنجا كه هر يک از چرخه ها داراي فركانس هاي متفاوتي هستند, نمودار بيوريتم انسان در هر روز مي تواند شرايط متفاوتي داشته باشد و تفسير خاص خود را بطلبد و حال اگر تمامي منحني هاي بيوريتم فردي در منفي ترين حالت ممكن قرار داشته باشد, به معني آن است كه انرژي حياتي بدن در بدترين و آسيب پذيرترين شرايط قرار دارد و انسان نبايد طبق عادت به واكنش هاي جسمي, روحي و ذهني خود اعتماد كند.
در اينجا بايد اين نكته را يادآوري نمود كه اگر در هر لحظه يا هر روز يك خبر خوشحال كننده به كسي داده شود, صرف نظر از اين كه منحني هاي دروني وي در چه ناحيه اي باشند, از انرژي لبريز خواهد شد و اين با بحث بيوريتم كه به فعل و انفعالات دروني افراد وابسته است, ارتباطي نداشته و فقط يک تحريک بيروني محسوب مي گردد.
حال با توجه به مطالب فوق, نكاتي راجع به هر یک از چرخه هاي نمودار بيوريتم, به شرح ذيل ارائه مي شود:
چرخه جسمي يا فيزيكي (Physical) ناحيه مثبت (Active) زمان مناسب براي انجام فعاليت هاي سنگين بدني, مقاوم در برابر سختي ها و بيماري ها, اشتياق به ورزش, آمادگي براي سفر, جراحي, امور دندانپزشكي و … ناحيه منفي ( Passive) خستگي پذيري, نياز به استراحت, دوره بهبودي و نيرو گرفتن, آرامش ( غير فعال ), عشق به كار نقطه بحراني ( Critical ) توانايي جسمي زير سوال است, استعداد بيشتر براي خطا كردن, مستعد تصادف بودن, پرخاشگري چرخه حسي (Emotional) ناحيه مثبت (Active) تمايل به شركت در جمع دوستان و فعاليت هاي گروهي, حسن نيت عمومي, شادي, توازن و همسازي, آمادگي جهت انجام آزمونها و مسابقات, ظاهر عمومي مناسب و خوب ( احساس خوش تيپي) ناحيه منفي ( Passive)حس منفي نسبت به انجام كارهاي گروهي, احساس بسيار منفي در نقطه منت هاي شيب منفي نقطه بحراني ( Critical ) كج خلقي, كم طاقتي, مشكل رويارويي با ساده ترين مسائل, عكس العمل كند, مستعد بروز تصادف چرخه ذهني (Intellectual) ناحيه مثبت (Active) بيشترين فعاليت و نيروي فكري و ذهني, مطالب جديد به سرعت و با آمادگي آموخته مي شوند.
بیوریتم چیست؟
حافظه بهتر, افكار واضح و روشن ناحيه منفي (Passive) زمان مساعد براي تثبيت آنچه قبلا آموخته ايد, تاخير (وقفه) در امور عادي داشته باشيد, به انجام امور جديد و نا آزموده نپردازيد نقطه بحراني (Critical) كاهش توانايي تمركز, آشفتگي ذهني, زمان بسيار نامناسب براي تصميم گيري, نياز به زمان بيشتر براي امور فكري دقيق تاريخچه كشف بيوريتم تاريخ كشف اين پديده علمي به سال هاي 1897 تا 1912 ميلادي باز مي گردد .
در آن زمان دكتر هرمان سوبودا, استاد روانشناس دانشگاه وين (اتريش) در تحقيقات خود متوجه شد كه حالت جسمي و احساسي بيماران او به صورت چرخه اي و پريودي است.
وي با ثبت دوره هاي بيماري و سكته قلبي و توهمات بيماران خود, متوجه شد كه چرخه يا سيكل تكرار اوج و نزول انرژي فيزيكي و جسمي افراد هر 23 روز يكبار تكرار مي شود و چرخه شارژ و دشارژ انرژي احساسي افراد, هر 28 روز يكبار تكرار مي شود.
همزمان با او و بدون اطلاع وي, در برلين هم دكتر ويلهلم فليس , پزشك و دوست نزديک روانشناس بزرگ زيگموند فرويد, اين چرخه هاي 23 و 28 روزه را با فرويد در ميان گذاشت كه ضمن تاييد, نظريه وي روي افراد مختلفي آزمايش شد.
بعد از آنها فردي به نام پروفسور آلفرد تلتچه كه استاد علوم مهندسي بود, متوجه شد كه قدرت استدلال و توانايي ذهني شاگردانش هميشه يكسان نيست و از يک سيكل 33 روزه تبعيت مي كند.
اين دوره ها نه تنها در مورد شاگردان ضعيف و متوسط اتفاق مي افتاد بلكه در مورد دانشجويان قوي و مستعد هم همين اتفاق رخ مي دهد و هوش و هوشياری آنها نيز يک الگوي ريتميك 33 روزه را دنبال مي كرد. به عبارت ديگر, قابليت افراد براي جذب و تفسير ايده هاي جديد و توانمندي هاي ذهني آنها, در يك سيكل 33 روزه تكرار مي شود.
بعد از كشف اين پديده در جسم و روح و ذهن انسان, تحقيقات زيادي در آلمان, ژاپن و ايالات متحده صورت گرفته كه نتايج آن در مقالات علمي متعددي درج و اثبات شده است .
از طرف ديگر هم بايد يادآوري شود كه نظريه شارژ و دشارژ متناوب باتري هاي انرژي درون روح و جسم يك نظريه جديد نيست و از زمان هاي بسيار دور پر و خالي شدن متناوب و دوره هاي انرژي طبيعت يك امر بديهي و جا افتاده محسوب مي شود .
نظريه ئين و يانگ در فلسفه هاي چيني و ژاپني نيز به روشني بيانگر وجود همين پديده است . بيوريتم فقط شكل رياضي شده و قانونمند اين پديده است
معنای بیوریتم چیست؟
واژه بیوریتم در واژه نامه آکسفورد به صورت زیر تعریف شده است: «هر الگوی مکرری از فعالیتهای فیزیکی، احساسی و اداراکی که بر رفتار انسان اثر میگذارد» و معادل فارسی آن «زیستآهنگ» نامیده میشود.
بیوریتم دانش شناخت ریتمهای بدن انسان است. تئوری بیوریتم چنین میگوید:
«بدن شما داری چهار ریتم و سیکل اصلی است که عبارتند از؛ دوره عاطفی، عقلانی، فیزیکال و شهودی. هر پروسه مدت زمان خاصی طول میکشد و در زندگی شما به مانند پریودیک ادامه می یابد.
اگر هر دوره را به نحو تابعی از زمان رسم کنیم توابع سینوسیشکلی خواهند شد که در طول یک پریود نقطه پیک مثبت و منفی خواهند داشت.
مطالعات مکرر نشان داده اند از آن جایی که چرخه های درونی بدن ما به خوبی با دنیای خارجی سازگارند، از نظر فیزیولوژیکی و روان شناختی دارای بهترین عملکرد هستیم.
چنانچه الگوهای خواب و بیداری خود را به هم بزینیم، احساس بدحالی می کنیم و رنج می بریم. هوشیاری از بین می رود و قدرت تمرکز کاهش می یابد.
حافظه ضعیف می شود و عملکرد در انجام وظایف مهم کم می شود. احساس منطقی ندارید و حتی ممکن است قادر به صحبت کردن به صورت هماهنگ نباشید.
بیوریتم Biorhythm به چه معناست؟
سلامت جسمانی هم تحت تاثیر قرار می گیرد. سیستم ایمنی به خطر می افتد و منجر به افزایش احتمال ابتلا به سرما خوردگی یا آنفولانزا می شود.
هورمون ها به هم می ریزند و مشکلات معده به وجود می آید. این ها شکایت های رایج کسانی هستند که شیفت کاریشان را تغییر می دهند، تجربه بی خوابی و ناراحتی ناشی ار مسافرت طولانی با هواپیما را دارند و از بی خوابی رنج می برند.
بسیاری از سیستم های مهم بدن در ریتم های شبانه روزی اجرا می شوند. فعالیت قلبی و عروقی دارای یک الگوی شبانه روزی است، به طوری که دمای بدن، عملکرد متابولیکی، و عملکرد کبد و کلیه ها را تنظیم می کند.
با این حال، نادیده گرفتن بیوریتم های پایه و عدم توجه به سیگنال های بیولوژیکی مربوط به خواب در میان افراد به طور فزاینده ای در حال افزایش است. تحریک پذیری افراد در طول روز از طریق اینترنت به عنوان یک جاذبه تاثیر زیادی در این زمینه داارد.
به گفته دکتر Roseanne Armitage، متخصص خواب از دانشگاه میشیگان، الگوهای خواب آمریکایی ها بد و به طور فزاینده ای از ریتم طبیعی خارج شده است. افراد بیش از پیش بیدار می مانند و این موضوع به طور تدریجی در سن کم تر اتفاق می افتد.
به گفته او جالب توجه است که افرادی که کم تر می خوابند، بیشتر افسرده می شوند. و بدتر شدن ریتم های خواب در میان آمریکایی ها، افزایش واقعی بروز افسردگی بالینی را به همراه دارد.
علاوه بر ریتم های بدن که در طول روز تنظیم می شوند، ریتم های بدن دیگری نیز وجود دارد که در چرخه هایی با مدت کوتاه تر و غالبا چندین بار در طول روز اتفاق می افتد.
این ها به عنوان ریتم های فوق العاده (ultradian) شناخته می شوند. به این ترتیب عملکرد و هوشیاری فیزیولوژکی و بیولوژیکی به شدت با هماهنگ سازی اعمال شما با الگوهای طبیعی بدن در ارتباط است.
شاید شناخته ترین ریتم فوق العاده چرخه های رویای خواب باشد. محققان دریافته اند که چرخه خواب به گونه ای است که از حالت های عمیق خواب به حالت رویا می رویم، که به دلیل حرکت سریع چشم که در حالت رویا دیدن اتفاق می افتد، معمولا به عنوان خواب REM شناخته می شود.
اختلال این چرخه های خواب باعث ایجاد اختلال در تنظیم خلق و خو و بروز افسردگی می شود
بر طبق گفته دکتر Armitage، بدن ما به طور مشابه برای اجرای بیشتر وظایف در چرخه های ۹۰ دقیقه ای تنظیم شده است.
او معتقد است که ما در هر ۹۰ دقیقه نیازمند یک استراحت ذهنی هستیم چرا که در غیر این صورت توانایی تمرکز، حافظه و یادگیری ما شروع به از بین رفتن می کند.
هماهنگ ماندن با چرخه های بدن، شما را در مسیری قرار می دهد که به بالاترین عملکرد برسید.
عدم هماهنگی الگوهای فعالیت و تحریک پذیری شما با ریتم های شبانه روزی و فوق العاده بدنتان باعث ایجاد تنش در سیستم می شود.
قابل اطمینان ترین شیوه برای تنظیم ساعت بدن قرار گرفتن منظم در معرض نور طبیعی در ساعات اولیه صبح است، که باعث می شود شما در شب احساس خواب آلودگی کنید. در نتیجه از روشن کردن چراغ و استفاده کامپیوتر در شب اجتناب کنید.
...
گیلانیکا
هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
راه های ارتباطی
شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی