منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

کشمش سلطانی

کشمش تیزابی چیست؟

کشمش تیزابی به دو نوع تقسیم می شود دانه دار، بیدانه و کشمش تیزابی رنگ های مختلفی دارد که معروفترین آنها دارای رنگ سبز و زرد تشکیل شده است. فیبرموجود در کشمش تیزابی که مقدارآن 3/9 گرم است دارای خواص فراوانی بوده که مهم ترین آنها را می توان برای ریزش مو، درمان سرطان روده و پستان، کاهش کلسترول خون و موارد دیگر نام برد. همچنین به مقدار فراوان دارای ترکیبات فلاونوئید مانند تانن و کاتکین می باشد. 

در سالیان دور برای خشک کردن انگور آن را در زیر زمین ها خانه آویزان می کردند تا تبدیل به کشمش شود که این روش یک روش سنتی و عالی برای خشک کردن کشمش به حساب می آمد در این روش که بسیار مفید بود و ارزش غذایی کشمش تحت هیچ شرایطی از بین نمی رفت رطوبت موجود در انگور از 80 درصد را به 20 در صد می رساندند. امروزه مردم سعی دارند زودتر کشمش را خشک کنند تا آن را زودتر به فروش برسانند به همین دلیل از تیزاب برای زودتر خشک کردن استفاده کرده اند که همین امر باعث شده تیزاب همراه با خود بیماری های زیادی را به وجود بیاورد توصیه شرکت فرتاک همواره این بوده که کشمش را به روش سنتی و قدیمی یعنی همان خشک کردن در جلوی آفتاب بدون مواد افزودنی است.روش های دیگر نیز برای تولید کشمش وجود دارد که از میان آنها می توان به کشمش آفتابی، کشمش سایه آفتاب و کشمش طلایی اشاره کرد که هر یک از این روش ها باعث می شود، کشمش با رنگ و ظاهری متفاوت تولید شود. در اینجا قصد داریم به روش تولید کشمش تیزابی  با استفاده از تیزاب کشمش، فواید و معایب آن بپردازیم. 

مضرات کشمش تیزابی

از تیزاب برای زودتر خشک کردن کشمش استفاده می شود که همین امر سبب می شود تا این ماده شیمایی به بدن انسان اسیب برسانند و سبب بیماری های خطرناک از جمله سرطان بشود.کشمش همواره از ارزش غذایی بسیار زیادی برخوردار است و مصرف آن به بدن سود زیادی خواهد رساند. تیزاب که خیلیا آن را با نام اسید سیتریک می شناسند برای مراقبت و جلوگیری از فساد و ماندگاری بیشتر مواد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورتیکه در کشمش می توانند بسیار خطرناک باشد. کشمش تیزابی بر اثر تبدیل به نیتریت و نیتروزامین با هموگلوبین موجود در خون انسان ترکیب خواهند شد و بیماری های خطرناکی مانند سرطان خون را ایجاد می‌کند. توصیه ما به شما عزیزان این است که هموار ه از کشمش آفتابی برای بهره بردن از مزایایی آن استفاده کنید

نقش تیزاب در خشک کردن انگور چیست؟

دانه های موجود در انگور به واسطه الیاف محکمی و وقوی که در داخل پوست خود دارند نمی گذارند انگور زودتر خشک شود. و در نتیجه موجب دیر خشک شدن حبه ها، و موجب بی کیفیت شدن انگور خواهد شد. برای همین محققان با تحقیق فراوان ماده شیمایی تیزاب را به وجود آوردند که موجب زودتر خشک شدن انگور می شود و کیفیت آن حفظ و برای صادرات مناسب می باشد. همانطور که در بالا گفته شد از تیزاب برای سرعت بخشیدن به عمل خشک شدن کشمش استفاده می شود تیزابی که هم اکنون توسط تولیدکنندگان خشکبار برای خشک کردن کشمش مورد استفاده قرار می گیرد علاوه بر این که با ایجاد یک لایه بر روی پوست میوه می نشیند و از پوسیدگی و زودتر خراب شدن میوه جلوگیری می کنند. در کل بسیاری از محققان تیزاب را به عنوان ماده شیمایی مضرر معرفی کرده اند در صورتیکه بسیاری از شرکت های معتبر به گفته محققان گوش نمی ددهند واز تیزاب برای خشک کردن و ضد عفونی مردن میوه ها استفاده می کنند.

...


linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد