در طی تهیه برنج و جداسازی پوسته آن برخی از دانه های برنج، شکسته می شوند که آن ها را با الک از دانه های کامل جدا می کنند. دانه هایی که بیش از اندازه شکسته و قابل استفاده نباشند را آسیاب کرده و آرد برنج تهیه می کنند. از آرد برنج برای تهیه انواع دسر مانند تهیه فرنی، شیرینی برنجی، حلوا ، سوپ ها و... استفاده می کنند.
انواع آرد برنج
آرد برنج شیرین
آرد برنج قهوه ای
آرد برنج سفید
تفاوت آرد برنج قهوه ای و سفید در پوسته ای است که در برنج قهوه ای وجود دارد. آرد برنج شیرین نشاسته بیشتری نسبت به آرد برنج سفید و قهوه ای دارد.
ارزش غذایی آرد برنج عبارتند از :
کلسیم
ویتامینB6
منیزیوم
آهن
قند
فیبر
پتاسیم
پروتئین
کربوهیدرات
تیامین
چربی
فسفر
مس
روی
آرد برنج فاقد گلوتن است. گلوتن پروتئینی می باشد که باعث تحریک و آسیب رساندن به سیستم گوارشی بدن می شود و برای کسانی مفید است که مبتلا به بیماری سلیاک هستند و به آرد گندم حساسیت دارند. افراد مبتلا به بیماریسلیاک در هنگام تماس با گلوتن سیستم ایمنی بدنشان کارکرد سیستم گوارششان را مختل می کند.
غنی از فیبر فراوان
آرد برنج فیبر فراوانی دارد. آرد برنج فیبر مورد نیاز بدن انسان را تامین می کند و برای کسانی که مشکل یبوست دارند، بهترین گزینه خواهد بود. برای جبران کمبود فیبر، آرد برنج را با غذاهای پروتئینی مانند تخممرغ مصرف کنید
...
گیلانیکا
هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
راه های ارتباطی
شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی