منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product






برنج ارگانیک

برنج دم سیاه یکی از محصولات مرغوب و با کیفیت استان گیلان است. انواع برنج دم سیاه در شهرهای آستانه اشرفیه، رشت، لاهیجان و ..... کشت می‌شود. کشاورزان برای کاشت این محصول هزینه بالایی را اختصاص می‌دهند.  

برنج دم سیاه سایت گیلانیکا

ویژگی برنج دم سیاه  

این برنج بعد از پخت نرم می‌شود. طعم و مزه این برنج بی‌نظیر است. طول دانه برنج دم سیاه تقریبا 7.5 میلی متر است. که پس از پخت به 12.15 میلی متر می‌رسد. این برنج رنگی سفید مایل به کرم دارد. لازم به ذکر است که این محصول شباهت زیادی به برنج هاشمی دارد. اما تفاوت برنج دم سیاه و هاشمی در قد آن است. شما می‌توانید بعد از پخت از قد  این دو محصول به تفاوت آن پی ببرید. قد برنج دم سیاه از برنج هاشمی بیشتر است. این محصول بعد از گرم شدن کیفیت خود را از دست نمی‌دهد.  برنج دم سیاه با قد و عطر و بوی خوشی که دارد بسیار مناسب جهت استفاده در مجالس و مهمانی‌ها می‌باشد. قیمت برنج دم سیاه نسبت به دیگر محصولات مشابه بالاتر می‌باشد. این محصول در کیسه‌های ده کیلویی، پنج کیلویی و پانصد گرمی به فروش می‌رسد. قیمت برنج دم سیاه از دیگر برنج‌های شمال بالاتر می‌باشد. برخی افراد برنج هاشمی آستانه اشرفیه را با برنج صدری دم سیاه آستانه اشرفیه اشتباه می‌گیرند. برنج صدری دم سیاه آستانه اشرفیه دارای قلم کشیده‌تر و بلندتر است و نسبت به برنج هاشمی از پخت بهتری برخوردار است. اما همچنان برنج هاشمی هم طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.

برنج دم سیاه درجه یک و روش پخت آن

این برنج خوش عطر را می‌توانید به دو روش بپزید. قبل از مصرف باید برنج را در آب و نمک خیس کنید. مدت زمان و میزان آبی که بر روی برنج ریخته می‌شود با توجه به نو و کهنه بودن برنج دم سیاه تفاوت دارد. اگر برنج شما کهنه است لازم است برای یک پیمانه برنج؛ یک و نیم پیمانه آب ولرم بریزید. اما اگر برنج شما نو هست و تازه تولید شده است؛ برای یک پیمانه برنج؛ یک پیمانه آب ولرم کافی است. مقدار نمک نباید زیاد باشد چون ممکن است شور شود. هنگامی که برنج را روی شعله قرار دادید؛ باید کمی روغن به آن اضافه کنید. حرارت شعله را کاملا زیاد کنید تا آب جوش بیاید و کم کم تبخیر شود. پس از جوش آمدن آب به پانزده دقیقه زمان نیاز است تا آب کاملا تبخیر شده؛ سپس شعله را کم کنید تا دم بکشید. اگر دوست دارید برنجتان ته دیگ داشته باشید؛ اجازه دهید چهل و پنج دقیقه روی شعله کم باشد. اما اگر ته دیگ دوست ندارید؛ می‌توانید پس از سی دقیقه برنج را از روی شعله بردارید. این روش پخت برنج به روش کته‌ای معروف می‌باشد.

...


linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد