اگر به کم کاری تیروئید مبتلا هستید باید بدانید که این مشکل تنها با تغذیه برطرف نمی شود و حتما باید تحت نظر پزشک باشید. با این حال رعایت تغذیه ی مناسب به بهبودی علائم و عملکرد غده ی تیروئید شما می تواند کمک بسزایی بکند. سایت گیلانیکا
نکته اول، مکمل های آهن و کلسیم می توانند روی اثرگذاری داروهای تیروئید اثر منفی بگذارند در نتیجه حتما در مورد مصرف آن ها با پزشکتان مشورت کنید
نکته دوم، اگر کم کاری تیروئید دارید از سبزیجات کلمی کمتر استفاده کنید.
نکته سوم، مصرف ید ( مثلا نمک یددار یا غذاهایی که به طور طبیعی ید دارند ) برای بهبود کم کاری تیروئید موثر است اما اگر مصرف آن بیش از اندازه باشد ( مثلا بدون تجویز پزشک از مکمل ید استفاده کنید ) ، می تواند علائم شما را بدتر کند.
نکته چهارم، درست است که غذاهای پرفیبر برای سلامت بدن بسیار توصیه می شوند اما خوردن مقدار زیادی فیبر بعد از مصرف داروی تیروئید باعث می شود که دارو به خوبی جذب بدن نشود . برای خوردن غذای پرفیبر ( بیشتر از 15 گرم فیبر ) ، حداقل 2 ساعت بعد از مصرف داروی تیروئید صبر کنید .
نکته پنجم، مقدار مناسب سلنیم برای کارکرد درست غده ی تیروئید لازم است و می توانید آن را از دانه ی آفتابگردان به مقدار زیادی به دست آورید . اما دقت کنید که مصرف بیش از حد سلنیم تاثیر عکس روی غده ی تیروئید دارد درنتیجه مصرف مکمل سلنیم ( مگر در صورت تجویز پزشک ) به هیچ عنوان توصیه نمی شود .
نکته ششم، اگر شما دچار کم کاری تیروئید هستید بهتر است موادغذایی حاوی آنتی اکسیدان ها، غذاهای حاوی سلنیم و لبنیات، گوشت و تخم مرغ را مصرف کنید.
نکته هفتم، اگر همچنین دچار این بیماری هستید بهتر است از مصرف مکمل آهن و کلسیم، مکمل حاوی ید، سویا، بعضی کلم ها و غذاهای حاوی فیبر زیاد پرهیز کنید.
...