دانستنی ها
کوکوی نان لواش لذیذ و خوشمزه گیلانی کا
.
تاریخ:
نمایش:.
کوکوی نان لواش لذیذ و خوشمزه گیلانی کا
کوکوی جدید نان لواش
سلام دوستان😊 امروز براتون طرز تهیه یه کوکوی جدید و متفاوت آوردم تواین روزای بهاری کوکوهای خوشمزه همراه با سبزی تازه و خیار و گوجه و سیر ، خیلی میچسبه😋
کوکو با نان لواش بدون نیاز به فر
مواد لازم
● نون لواش: 2 عدد
● تخم مرغ: 4 عدد
● شیر: 1 لیوان
● نمک: نصف ق چ
● فلفل پاپریکا: نصف ق چ
● پودر سیر: نصف ق چ
آویشن: نصف ق چ
● پنیر پیتزا یا فتا: 1 پیمانه
● جعفری ساطوری یا هر سبزی معطر: 4 ق غ
نکته
فلفل پاپریکا؛ فلفل ترکیبی شامل فلفل دلمه ای شیرین و فلفل تند است که چهارمین ادویه محبوب در جهان است و در همه عطاری ها در ایران قابل خرید است
طرز تهیه
(1) ابتدا نون لواش یا هر نون نرم دیگه را تا کرده و با کمک قیچی طبق تصویر زیر برش بزنید ، توجه کنید نون سنگک و بربری نمی شود؛ فقط لواش !
2) حالا چهار عدد تخم مرغ را با همزن به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا از لختگی در بیاد
(3) سپس همزمان که داریم تخم مرغ ها را هم می زنیم ادویه ها شامل؛ آویشن ، نمک ، فلفل پاپریکا و پودر سیر را به همراه پنیر پیتزا اضافه می کنیم
(4) در آخر جعفری ساطوری شده را همراه شیر اضافه کرده و در نهایت نون های برش زده را داخل مواد ریخته و ترکیب می کنیم
(5) نهایتا داخل قابلمه یا تابه ، توی روغن داغ سرخ کنید ، وقتی یک طرفش سرخ شد ، طرف دیگرشو هم سرخ کرده و با هر سسی دوست داشتید میل کنید