منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی

طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی

لایکloading...

دیتا تاریخ:

چشم نمایش: loading...

طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی سفید ۱ عدد بزرگ
پیاز ۴ عدد بزرگ
سیر ۴ حبه
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو ۴ قاشق غذاخوری
سبزی معطر ۴ قاشق غذاخوری
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب ازگیل ۱ قاشق غذاخوری
رب نارنج ۱ قاشق غذاخوری
ادویه ماهی و تخم گشنیز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

 

 

دستور پخت ماهی شکم پر سایت گیلانی کا  

 

 

مرحله اول

برای تهیه ماهی شکم پر خوشمزه ابتدا ماهی را پاک می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه یکی از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.

ماهی شکم پر سایت گیلانی کا

مرحله دوم

در این مرحله آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و تخم گشنیز به پیاز خرد شده اضافه می کنیم و مواد را با دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس ماهی را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را روی گوشت ماهی ماساز می دهیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ماهی طعم دار شود. در همین حین به سراغ آماده کردن مواد میانی ماهی می رویم.

مرحله چهارم

برای تهیه مواد میانی ماهی ابتدا یک عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود. در ادامه سبزی معطر خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس رب انار را به همراه مغز گردو ادویه ها به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم تا خنک شوند. حالا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را کمی چرب می کنیم.

مرحله هفتم

حالا پیازهای باقیمانده را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به صورت یکدست کف سینی فر می چینیم. در ادامه ماهی را از یخچال خارج می کنیم و مواد میانی را داخل شکم ماهی قرار می دهیم، سپس آنرا با خلال دندان یا نفخ می دوزیم.

ماهی شکم پر سایت گیلانی کا

مرحله هشتم

در این مرحله ماهی را روی پیازهای حلقه ای درون سینی فر قرار می دهیم و یک فنجان آب داخل سنی فر می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم موادی که برای طعم دار کردن ماهی هم استفاده کردیم داخل سینی فر بریزیم.

مرحله نهم

حالا روی سینی فر را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و در طبقه وسط فر قرار می دهیم. پس از گذشت ۴۵ دقیقه سینی را از فر خارج می کنیم و فویل روی آن را باز می کنیمف سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا ماهی به طور کامل بپزد.

مرحله دهم

پس از اینکه پخت ماهی به پایان رسید چند دقیقه گریل فر را روشن می کنیم تا روی ماهی طلایی شود. در پایان ماهی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس خلال دندان یا نخ را از شکم ماهی خارج می کنیم و به همراه برنج سرو می کنیم.


بخش های مرتبط

ERORR...load.....


#طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی

# مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر

# بهترین نوع ماهی برای درست کردن ماهی شکم پر

# دستور پخت ماهی شکم پر

#سایت گیلانی کا

#آموزش

#دانستنی

#غذاهای دریایی

#غذاهای گیلانی

#غذای محلی

#ماهی شکم پر

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد