منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

طرز تهیه رشته خشکار خانگی

طرز تهیه رشته خشکار خانگی

لایک.

دیتا تاریخ:

چشم نمایش:.

طرز تهیه رشته خشکار خانگی

با ما همراه باشید تا شما را با روش تهیه رشته خوشکار خانگی آشنا کنیم

دستور تهیه رشته خشکار 

برای تهیه رشته های توری مانند از ابزاری به نام شانه استفاده می کنند که تصویر اون را در زیر می بینید

دستگاه رشته خوشکار سایت گیلانی کا

مشابه این ابزار را می تونید خودتون در منزل تهیه کنید. برای اینکار به یک بطری با در پلاستیکی نیاز دارید. چند عدد گوش پاک کن و میخ.

چند نی گوش پاک کن را به اندازه یک بند انگشت ببرید. با انبردستی میخ را داغ کرده و درب بطری را سوراخ کنید.

نی را سریع داخل در بطری که سوراخ شده فرو کنید

رشته خوشکار سایت گیلانی کا

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد برنج یک لیوان
  • آرد گندم دو لیوان
  • آب سه پیمانه یا سه لیوان

مواد لازم برای خشکار

  • گردوی ساییده شده ۱۰۰ گرم
  • مغز هل ۳ قاشق مرباخوری
  • دارچین ۳ قاشق مرباخوری
  • ‌‎شکر ۱ پیمانه

‎مواد لازم برای شربت

  • آب ۱.۵ لیوان
  • شکر دو لیوان
  • گلاب یک چهارم پیمانه
  • کمی آبلیمو یا نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو
  • کمی زعفران یا کمی دارچین یا پودر هل
  • دستور اول تهیه رشه خشکار 

    یک پیمانه آرد برنج را با دو پیمانه آرد گندم مخلوط می کنیم. با آب رقیقش می کنیم و خوب هم می زنیم. می تونید از همزن برقی هم کمک بگیرید.

    نکته : دو لیوانش را خمیرگیری کردی با مولینکس یا گوشت کوب برقی به مدت پنج دقیقه مخلوط کنید.

    بقیه آب را کم کم بریزید. بستگی به نوع آرد ممکنه آب کمتر یا بیشتری بخواهد.

  • پس از همزدن از صافی ردش کنید تا گلوله ای که از آرد مونده از بین بره و مواد فرنی مانندی داشته باشیم.

    سپس بگذارید یک الی دو ساعت در دمای محیط استراحت کنه.

    نکته : اگه کمی شُل بود کمی آرد بهش اضافه کنید و اگر هم سفت بوده می تونید آب بهش اضافه کنید.

    ابتدا کف ماهیتابه تفلون یا سرامیکی را با مقداری روغن مایع و یک عدد زرده تخم مرغ با یک دستمال کوچیک و تمیز چرب کنید.

    ماهیتابه را اول داغ کرده و بعد شعله را کم کنید. یک ملاقه از مواد را درون شانه بریزید و هم بزنید.

  • با شانه خمیر را دایره ای یا ضربدری داخل تابه پهن می کنیم تا بصورت رشته توری شکل در بیاد.

    رشته که تو تابه ریخته میشه بعد از چند ثانیه شروع به پخته شدن می کنه و رنگش عوض میشه و گوشه هاش ور میاد.

    در این زمان خیلی راحت میشه با دست رشته را از تابه جدا کرد. رشته ها را روی دستمال بزرگی بگذارید.

  •  

    رشته خوشکار سایت گیلانی کا

    می تونید تاش کنید کنار بگذارید که میشه رشته خالی.

    می تونید مقداری گردوی ساییده شده را با کمی شکر و دارچین و هل ساییده مخلوط کنید و داخل هر رشته به اندازه یک قاشق مرباخوری بریزید و خوب بپیچیدش

  • ملاقه داخل مواد بزار هر مرحله که از مواد داخل شانه میریزی یه هم بزن.

  • رشته خوشکار سایت گیلانی کا

  • نکات

    حتما کنار دستتون روغن و دستمال تمیز بگذارید و دایم دستمال آغشته به روغن را داخل تابه بکشید.

    اگه دوست داشتید رنگش زرد خوشرنگ شه میتونی از کمی زعفران داخل مواد استفاده کنید.

    برای مواد میانی می تونید به جای گردو از پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر فندق و حتی بادام استفاده کنید.

    شکر و هر مغزی که میریزید را با مولینکس در حد یک یا دو بار یک دو سه کردن مخلوط کنید تا کمی شکر ریز بشه

  • به گردو ادویه دلخواهتون (دارچین، پودر هل، پودر میخک، پودر زنجبیل، پودر گل سرخ و جوز هندی) را اضافه کنید.

    در شمال ادویه قیماق (کاچی) می ریزن که ترکیب زردچوبه، زیره، دارچین و زنجبیل هست.

    موقع ریختن رشته سعی کنید آرامش داشته باشید، چون ریختن رشته کاملاً به اعصاب آدم ربط داره.

    سعی کنید بدون شهد مصرف کنید تا چاق نشید.

    میزان نگهداری در یخچال تا دو روز بدون سرخ شدن هست. سرخ شده باشه زود بیات میشه.

    سعی کنید فریزش کنید و در مواقع ضروری سرخش کنید تا همیشه تازه باشه.

  •  


بخش های مرتبط

....

#چگونه رشته خشکار درست کنیم

# طرز تهیه رشته خشکار

# رشته خشکار چیست

# مواد لازم برای تهیه رشته خشکار

# رشته خشکار محصول سنتی کدام استان

# شانه مخصوص رشته خشکار

#سایت گیلانی کا

#دانستنی

#آموزش

#رشته خشکار

#گیلان

#سوغات

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد