منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

تهیه روغن گردو به روش سنتی

تهیه روغن گردو به روش سنتی

لایکloading...

دیتا تاریخ:

چشم نمایش: loading...

تهیه روغن گردو به روش سنتی

روغن گردو از انواع روغن های طبیعی است که دارای فواید بسیار زیادی می باشد و شما می توانید این نوع روغن را در منزل به راحتی بگیرید. در ادامه با طرز تهیه روغن گردو در خدمت شما عزیزان خواهیم بود که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده بتوانید این نوع روغن را در منزل به راحتی تهیه کنید.

روش اول گرفتن روغن گردو

وسایل مورد نیاز

  • کاسه
  • گردو شکن
  • پارچ
  • چرخ گوشت یا غذاساز
  • دستگاه روغن گیر
  • پارچه صافی
  • قیف
  • آبکش
  • بطری
  • گردوی با پوست : ۴ کیلوگرم

روش اول گرفتن روغن گردو

۲۰۰ گرم مغز گردو را درون غذاساز بریزید و آن درون غذاساز بریزید و بعد از یک دقیقه که غذاساز روشن بود آن را خاموش نمایید و مغز گردوها را زیر و رو نمایید.

دست هایتان را به خوبی بشویید سپس مغز گردوها را درون ظرفی شبیه به ظرف کشک سابی بریزید و به کمک دست شروع به ورز دادن مغز گردوها نمایید و یک قاشق چای خوری آب گرم به مغز گردو بیفزایید و بعد از گذشت ۵ دقیقه دوباره مغز گردوها را ورز بدهید  و بعد از گذشت ۵ دقیقه از ورز دادن یک قاشق چایخوری آب گرم به گردوی خرد شده بیفزایید و دوباره مغز گردو را به صورت محکم تر ورز بدهید.

بعد از اینکه گردو به صورت کامل به روغن آمد آن را به شکل گلوله ای درآورید و گلوله ها را به صورت محکم در دست هایتان بگیرید و آن ها را فشار بدهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

روغن را درون صافی بریزید سپس روغن صاف شده را درون بطری شیشه ای بریزید و بطری را درون یخچال قرار بدهید.

روش دوم گرفتن روغن گردو

ابتدا پوست گردوها را بگیرید و آن ها را خرد نمایید سپس گردوها را درون ظرفی مناسب بریزید و روی آن ها روغن زیتون بریزید. توجه داشته باشید که روی گردوهای خرد شده را باید به کمک روغن زیتون به خوبی بپوشانید.

در مرحله بعدی طرز تهیه روغن گردو مخلوط روغن زیتون و مغز گردو را به مدت ۵ روز در مکانی مناسب قرار بدهید و در طول این مدت چند بار مخلوط مواد را هم بزنید و بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده مخلوط گردو را درون صافی پارچه ای بریزید سپس مغز گردوها را دور بریزید و روغن آن ها را نگه دارید.

سایت گیلانی کا روغن گیری از گردک

این روغن به دلیل اینکه مخلوطی از روغن زیتون و روغن گردو می باشد دارای فواید زیادی برای پوست و مو و سلامتی بدن می باشد.

نکات طلایی برای تهیه روغن گردو

۱.بطری شیشه ای که برای نگهداری روغن گردو انتخاب می کنید باید دارای رنگ قهوه ای باشد و جنس آن نیز استیل باشد.

۲. درب بطری را محکم ببندید و تاریخ تولید روغن را به کمک برچسب روی آن بچسبانید.

۳. بطری حاوی روغن را می توانید به مدت ۲ تا ۳ ماه درون یخچال یا فریزر نگه داری کنید و اگر تصور می کنید که نمی توانید در طول این مدت روغن را استفاده نمایید مقدار گردوی کمتری را برای گرفتن روغن بشکنید.

۴. ۶۰ دقیقه قبل از مصرف روغن گردو آن را از درون یخچال یا فریزر بیرون آورید.

. روغن گردو به گرما حساس می باشد و اگر در معرض گرمای بالا قرار بگیرد تلخ می شود بنابراین از آن در تهیه سالادها و سس یا دسرها استفاده نمایید.

۶. از روغن گردو می توانید برای تقویت مو و پوست استفاده نمایید.

۷. برای طرز تهیه روغن گردو باید گردوها را به خوبی خرد نمایید همچنین می توانید بعد از صاف کردن روغن از گردوها در موارد دیگری استفاده نمایید.


بخش های مرتبط

ERORR...load.....


# روغن گردو

# سایت گیلانی کا

#روغن طبیعی

#تهیه روغن گردو به روش سنتی

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد