منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

آب دندون شمالی نوع دیگه شیرینی کرمانشاهی

آب دندون شمالی نوع دیگه شیرینی کرمانشاهی

لایک.

دیتا تاریخ:

چشم نمایش:.

آب دندون شمالی نوع دیگه شیرینی کرمانشاهی

آب دندون شمالی

شیرینی آبدندون را معمولا در شادی ها درست می کنن. مثلا عید نوروز یا عروسی و یا موقعی که کسی به سفر زیارتی رفته باشه.

شیرینی آب دندون که شبیه نان برنجی کرمانشاه هست، ماندگاری بالایی داره و گزینه مناسبی برای شیرینی عیده.شیرینی آب دندون یکی از شیرینی های سنتی استان مازندرانه. این شیرینی چون بینهایت ترده و تو دهن آب میشه بهش آب دندون میگن.

شیرینی آب دندون گیلانی کا

مواد لازم برای تهیه شیرینی آب دندون 

آردبرنج الک شده یک و یک دوم پیمانه

آرد شیرینی پزی الک شده نصف پیمانه

روغن جامد صاف شده یک پیمانه

(میتونید نصفشو کره انتخاب کنید)

پودرقند الک شده نصف پیمانه

زرده تخم مرغ یک عدد

وانیل نوک قاشق جای خوری

پودرهل یک قاشق مرباخوری

(از پودرهل مرغوب و پرعطر استفاده کنید)

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی آب دندون 

ابتدا روغن و پودرقند را با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا پوک شود. زرده و وانیل را اضافه کرده دوباره با همزن ۲ دقیقه دیگه می زنیم.

بعد از آن همزن را کنار گذاشته آردهای الک شده را با هم مخلوط می کنیم و نصفشو به موادمون اضافه میکنیم و بالیسک بهم میزنیم.

بعد بقیه آرد را کم کم اضافه میکنیم و با دست هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم .

میتونید به نصف خمیرتون کمی زعفران غلیظ دم کرده اضافه کنید. خمیر را به مدت ۱۲ ساعت در محیط اشپزخونه قرارمیدهیم

البته باید محیط اشپزخونه سرد و خنک باشه درغیراینصورت دریخچال قراردهید.

بعد از استراحت خمیر، کاغد روغنی روی سینی پهن میکنیم و از خمیر گلوله های یکدست اندازه گردوی ریز برداشته در دست گرد می کنیم.

روش شکل انداخته و تخم خرفه میپاشیم. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ربع قرار می دهیم.

بعد از ۱۰ دقیقه شیرینی آب دندون را چک کنید، چون دمای فرها متفاوته همین که زیرش تعییر رنگ داد کافیه.

برای من یه ربع زمان برد اصلا به شیرینی ها دست نمیرنیم تا زمانی که کاملا خنک بشه.

شیرینی آب دندان گیلانی کا

نکات

چون کیفیت آردها متفاوته پس در اضافه کردن آردها در مرحله دوم دقت کنید شاید واسه شما آرد کمتری ببره.

تا حدی باید آرد اضافه بشه که خمیر نرمی بدست بیاد و اگه بعد از استراحت احساس کردید خمیرتون شل هستش دیگه آرد برنج اضافه نکنید کمی آرد شیرینی پزی اضافه کنید

روغن صاف قنادی را می توانید خودتان هم در خانه آماده کنید، به اینصورت که روغن جامد معمولی را کمی حرارت داده تا دانه های آن حل شده و روغن شفاف شود.

آن را خنک می کنیم تا بشکل جامد در آید، سپس آن را در شیشه نگهداری می کنیم. اگر میخواهید از کره استفاده کنید مقدار آرد را کمتر بریزید.


بخش های مرتبط

....

#طرز تهیه شیرینی برنجی

# طرز تهیه شیرینی آب دندون

# مواد لازم برای درست کردن شیرینی آب دندون

# شیرینی آب دندون چیست

#سایت گیلانی کا

#دانستنی

#اموزش

#اشپزی

#شیرینی

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد